Sármos pasivá érett a Melrose Place félénk szépfiúja, Andrew Shue
A Melrose Place a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata volt. Tudd meg, mi lett az egyik sztárjával!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrew Shue közel hét éven át testesítette meg a Melrose Place hősszerelmes Billyjét, akinek - bármilyen jóképű is - nem alakult túl szerencsésen a szerelmi élete.

Balra: sorozatbéli szerelmével, akit Courtney Thorne-Smith keltett életre

A már-már lányosan szép arcú szívtiprónak jót tettek az évek, hiszen 43 éves korára igazi sármos férfivá érett - a félénk tekintetnek nyomát sem látni.

Focistának készült

Sportos alkatában is gyönyörködhettek a női nézők, talán kevesen tudják, hogy Shue évekig profi focistának készült. A Dartmouth egyetemen tanult, a diploma után pedig megjárta Afrikát is, a Zimbabwe-i focicsapatban játszott - egyetlen fehérként.

A sport mellett Afrikában a tanításba is belekóstolt, egy középiskolában matematikát oktatott. A kalandos évek után húga, a szintén színész Elizabeth Shue unszolására jelentkezett a Melrose Place szereplőválogatására, ahol Aaron Spelling rá osztotta Billy Campbell szerepét.

Karrier helyett család

Bár a népszerű sorozatban hosszú éveken át kulcsszereplő volt, az utolsó epizódok leforgatása után több kollégájához hasonlóan őt sem halmozták el szerepajánlatokkal Hollywoodban.

Magánélete viszont annál szerencsésebben alakult - legalábbis egy ideig. 1994-ben feleségül vette ugyanis Jennifer Hageney-t, akitől két gyermeke is született.

A pár útjai azonban 2009-ben elváltak, a sármos sztár pedig 2010 februárjában feleségül vette új kedvesét, Amy Robach-t.

Andrew Shue-t legutóbb a 2007-es Gracie című drámában láthattuk, mostanában inkább a kamera másik oldalán tevékenykedik forgatókönyvíróként.

Ezt is szeretjük