Már nem titok! 3 év után ezért szakított barátnőjével az ismert színész
Andrew Garfield a karriert választotta a magánélet helyett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyár farkastörvényeit ismerve nem is olyan meglepő, hogy a feltörekvő sztároknak sokszor el kell dönteniük, hogy mit választanak: a karriert vagy a magánéletet.

A legfrissebb hírek szerint Andrew Garfield az előbbit választotta - három év párkapcsolat után ugyanis szakított barátnőjével, Shannon Woodwarddal, adta hírül a US Weekly magazin.

Nem jutott idejük egymásra

A 27 éves angol-amerikai színész a bulvárlap értesülései szerint azt követően hagyta el egy évvel fiatalabb barátnőjét, hogy egyre mélyebbre merült az új Pókember-film forgatásába.

- Andrew szó szerint már egyáltalán nem találkozott Shannonnal - magyarázta egy bennfentes a magazinnak, ahol úgy tudják, Woodward mindenkinek azt mondta, hogy csak szünetet tartanak, pedig valójában már hetek óta nem beszéltek egymással.

A váratlan és szomorú párkapcsolati fejlemények nem annyira meglepőek, hiszen Andrew Garfield karrierje a 2010-es Social Network - A közösségi háló című kirobbanó sikere után a mai napig üstökösszerűen ível felfelé.

Pókemberre koncentrál

A magyarországi mozikban múlt héten mutatták be legutóbbi, Ne engedj el című felkavaró romantikus filmjét, amiben Carey Mulligan és Keira Knightley oldalán játssza a férfi főszereplőt.

Jelenleg minden energiájával a The Amazing Spider Man című képregényfilmre koncentrál, ami fordulópontot jelenthet karrierjében, hiszen ha a mozi kasszasiker akkor belőle azonnal szupersztár lesz.

- Azt hiszem, hogy a barátnőm büszke rám, és arra, hogy hűséges maradtam hozzá. Persze elfoglaltabb lettem, kevesebb lett a szabadidőm, nem panaszkodom tehát arra, hogy unatkozom. Shannon velem jön, ha nem dolgozik. Ha időnk van, együtt vagyunk. Ha egyedül vagyok, akkor a tengerparton találhattok meg, szeretek ugyanis szörfözni - nyilatkozta a Parade.com nevű portálnak tavaly.

Ezt is szeretjük