Fotó! 3 gyerek után is elbűvölő Andie MacDowell

A '90-es évek sikeres színésznője pár reklámot leszámítva mintha teljesen eltűnt volna évekkel ezelőtt a nyilvánosság elől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Andie MacDowell a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője volt. Ezért is megdöbbentő, hogy az elmúlt évtizedben olyan nagy lett a csend körülötte. A gyönyörű sztár mintha nyomtalanul eltűnt volna a showbiznisz világából, leszámítva néhány reklámfilmet, amilyet például a L’Oreal is forgatott vele.

Andie Macdowell egykor és most – nem látszanak meg rajta az évek

A róla készült legújabb fotók tanúsága szerint MacDowell mintha semmit sem öregedett volna. Elképzelhető, hogy ezt az egészséges életmódnak, illetve a profi szépségápolási szereknek köszönheti az 51 éves színésznő.

Ám az is benne van a pakliban, hogy egy ügyes plasztikai sebészt talált magának.Elég csak a hasonló korú Melanie Griffith-re vagy Meg Ryanre gondolni, akik mostanra durván szétszabatták arcukat. Bár velük ellentétben McDowellen meglepő módon nyoma sem látszik egy esetleges ráncfelvarrásnak vagy botoxkezelésnek.

A kilencvenes években volt a fénykora

MacDowell modellként kezdte pályafutását a nyolcvanas évek elején. Első szerepét az 1984-es Greystroke – Tarzan, a majom ura című kalandfilmben kapta. Az áttörést néhány évvel később Steven Soderbergh kultuszfilmje, a Szex, hazugság, video hozta meg számára, amiért elnyerte első Golden Globe-jelölését.

A kilencvenes években számos sikeres moziban tűnt fel, amelyek közül a Zöld kártya, a Ruby Cairo, az Idétlen időkig, illetve a Négy esküvő és egy temetés a legemlékezetesebbek.

Azt hihetnénk, hogy Andy MacDowell az ezredforduló óta egyetlen filmben sem vállalt szerepet. Ám ha megnézzük a 2000 utáni munkásságát, meglepve tapasztalhatjuk, hogy bizony számos moziban tűnt fel.

Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem lett valami nagy siker. Hiszen kinek mondanak bármit is az olyan filmcímek, mint a Szép még lehetsz, A halott férj visszatér vagy a Tara Road?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Minden bizonnyal az egykor sokat foglalkoztatott színésznő is úgy járt, mint sok más kolléganője, akikről az ötödik ikszbe lépve egyszerűen megfeledkezett az álomgyár.

Ezt is szeretjük