Egyre szörnyebben fest a plasztikafüggő Pamela Anderson
Megdöbbentő, de igaz, a kilencvenes évek kebelcsodájának fénykora most már biztosan leáldozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori szexszimbólum, Pamela Anderson expasijával, Tommy Lee-vel ment vásárolni, amikor lencsevégre kapták a lesifotósok.

Állapota a rosszul sikerült plasztikai műtétek miatt borzasztó

Az egykori dögös szőke szépség pedig csak árnyéka régi önmagának: arca szépnek már nem igazán nevezhető, homloka ráncos, kézfejét pedig kidagadó vénák csúfítják!

Óriási mellei mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni, a sok plasztikai műtét ugyanis jócskán megárthatott, a hatalmas lufik furcsa összenövése horrorfilmbe illően mutat, alakjuk pedig egyszerűen borzasztó. Pamela Anderson mintha csak önmaga karikatúrájává süllyedt volna az elmúlt években, szexepiljéből már sokat veszített, talán most már csak egyedül a kazah Borat imádja változatlanul a szőke ciklont.

Még mindig lefekszik volt férjével

Pedig a nagykeblű híresség látott már jobb napokat is, két évtizedes nyuszipályafutásával és 12 Playboy-címlapjával ő vezeti azt a listát, amelyen a címlaplányok versengenek egymással.

A Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel 1995 elején házasodott össze, pedig alig ismerték egymást három napja. Ezután még kétszer váltak el és házasodtak össze, mielőtt végleg különváltak útjaik.

Pamela Anderson 2003-ban viccből azt nyilatkozta Howard Stern rádiósnak, hogy szerinte maximum 10-15 évig fog már csak élni, ezt aztán milliók vették komolyan – a sztár ekkor 36 éves volt!

Sőt, még azt is bevallotta, hogy – habár mér régen elváltak – még mindig sokat szeretkezik volt férjével.

Ezt is szeretjük