Mintha tényleg ő lenne Marilyn Monroe: a rajongók is ámulnak a szexszimbólumot megformáló színésznő átalakulásán

Ana de Armas alakítja Marilyn Monroe-t a 2021-es Blonde című filmben.

marilyn-monroe
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevés olyan ikonikus sztár tűnt fel a filmtörténelemben, mint Marilyn Monroe. A tragikus sorsú filmcsillag életét számtalan alkotás feldolgozta a mozivásznon, illetve sorozat formájában is, ám még bőven van mit elmesélni róla.

Andrew Dominik filmrendező is úgy gondolta, tud újat mutatni a szőke szépség karrierjének és életének alakulásáról, a Netflixre 2021-ben érkezik Blonde című alkotása, melynek főszerepét a kubai származású Ana de Armas nyerte el.

Ana de Armas mint Marilyn Monroe

Bár az '50-es évek szexszimbólumának fanatikus rajongói eleinte kétkedéssel fogadták, hogy rá esett a készítők választása: származása és egzotikus szépsége miatt nem látták a két színésznő közti hasonlóságot, a forgatási fotók épp az ellenkezőjéről győzték meg őket. A friss felvételeken mintha maga Monroe mosolyogna, szőke parókájával megszólalásig hasonlít rá. A jobb oldalon található nyílra kattintva láthatod a képeket róla.

Ezek a felvételek a legszkeptikusabbakat is meggyőzték, a kommentelők valósággal elájultak a látványtól. Voltak, akik beismerték, eleinte szívesebben látták volna Scarlett Johanssont vagy Margot Robbie-t a szerepben, de minden kételyük elszállt.

ana de armas
Fotó: Stefania M. D'Alessandro / Getty Images Hungary

„Szuper választás! Sosem gondoltam volna, hogy ez a szereposztás működni fog, Ana de Armas tökéletes Marilyn” - írta valaki.

 „Szerintem a filmtörténelemben ez az egyik legtökéletesebben kiosztott szerep, már az alakítására leszek kíváncsi. Remélem, az is annyira stimmelni fog, mint a külső” - töprengett egy másik hozzászóló.

A legemlékezetesebb sztárátalakulások

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Mutatjuk a legemlékezetesebb átalakulásokat.

Ezt is szeretjük