Az új Bond-lány szexi estélyiben ment a film bemutatójára: ámulunk Ana de Armas szépségén

Ana de Armas elképesztően dögös volt a Nincs idő meghalni premierjén.

ana-de-armas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bemutatták a James Bond legújabb részét, a Nincs idő meghalni című alkotást Angliában kedd este a Royal Albert Hallban. A díszbemutatón a királyi család tagjai, a készítők és persze a szereplők is ott voltak.

A tervek szerint már 2020-ban bemutatták volna az alkotást, de a koronavírus miatt többször is tolták a premiert. A tegnap esti esemény végre újra a járvány előtti időszakot idézte, a vörös szőnyegen természetesen az új Bond-lány, Ana de Armas is ott volt.

Ana de Armas a James Bond premierjén

A kubai származású színésznő egy irtó szexi Louis Vuitton estélyiben tündökölt. A selyemanyagból készült ruhát különleges, ezüst láncokból álló pántjai varázsolták különlegessé. A szettjéhez egy természetes hatású sminket készítettek neki, a sminkes nem esett át a ló túloldalára.

GettyImages-1343668385
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

De Armas Palomát játssza, egy kubai ügynököt, aki elkíséri Bondot, hogy segítsen neki a küldetésében.

- Mindig is imádtam a Bond-filmeket, a pompát, a helyszíneket és az egész fantáziavilágát. A karakterembe belecsempésztek némi humorérzéket, egyfajta egyszerűség és valami friss jellemzi, ez viszont nagyon váratlan, különösen az ilyen szerepekben - nyilatkozta a Harper's Bazaarnak adott interjújában.

GettyImages-1343643160
Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

A 33 éves szépség imádta a forgatási időszakot, nem mellesleg azokba a ruhákba is beleszeretett, amiket a forgatás alatt viselt. Elmondása szerint elegáns, mégis egyszerű ruhadarabokba bújt, nem mellesleg arra is odafigyeltek, hogy az akciójelenetek alatt ne legyen rajta olyasfajta kreáció, ami akadályozná őt a mozgásban.

Hazánkban szeptember 30-ától látható a mozikban a legújabb James Bond-film, ha kíváncsi vagy a vetítési időpontokra, az alábbi képre kattintva tájékozódhatsz.

A színésznő nevét az elmúlt években egyre többször hallhattuk: 2017-ben Ryan Gosling és Harrison Ford oldalán játszott a Szárnyas fejvadász 2049-ben, 2019-ben a Tőrbe ejtve című krimi Martája volt, abban olyan nagy nevek oldalán volt látható, mint Jamie Lee Curtis, Daniel Craig vagy Don Johnson.

2022-ben jön ki a Blonde című alkotás, amelyben Marilyn Monroe bőrébe bújik, a The Gray Man című alkotásban Ryan Gosling és Chris Evans lesznek a partnerei, a Deep Water című thrillerben Ben Affleck oldalán lesz látható. Érdekesség, hogy utóbbi alkotás forgatása alatt szeretett bele a színészbe, ám közel egy év után, 2021 januárjában szakítottak.

Katalin hercegné istennő volt a James Bond premierjén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lélegzetelállítóan festett Katalin hercegné az új James Bond-film premierjén.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük