Amy Winehouse-nak meggyűlt a baja méretes műmelleivel
Nemrég kórházba került Amy Winehouse, mellkasi fájdalmait valószínűleg műmellei okozták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse-ról egy időben kizárólag olyan híreket hallottunk, hogy hol és mennyire csapta szét magát. Nem csoda, hogy orvosai is megfenyegették, ha nem hagy fel önpusztító életmódjával, akkor nem fogja megérni a harmincadik születésnapját.

Nos, talán a kemény szavak behatoltak lezsibbasztott tudatába, mindenesetre az énekesnőnek, úgy tűnik, mára sikerült kimásznia a gödörből. Sőt, a drogok miatt alaposan megkopott nőiességét is igyekezett visszaállítani, ezért aztán tavaly ősszel megoperáltatta a mellét.

Baj van a cicikkel?

Új plasztikcickóit azóta is rendre kipakolja - ám úgy tűnik, nem felhőtlen az öröm. A legfrissebb hírek szerint ugyanis éppen a keblei juttatták kórházba a hétvégén.

Állítólag a 26 éves sztár mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért aztán bement az ügyeletre, ahol tüzetesen megvizsgálták. A People úgy tudja, az orvosok mindent rendben találtak nála, így nem kellett bent töltenie az éjszakát.

Új albumán ügyködik

Amy Winehouse egyébként már egy ideje várva várt harmadik albumán dolgozik: a 2003-as debütáló Frank, valamint az azt követő, 2006-ban megjelent lemeze, a Back to Black után nem adott ki újabb korongot.

Hogy mi áll a késlekedés hátterében, azt csak találgatni lehet. Korábbi zűrös életmódjának bizonyára köze van hozzá, de egyesek más okot is feltételeznek.

Nevezetesen, hogy a tervezett számok közül néhányban az énekesnő igencsak negatívan nyilatkozott férjéről, Blake Fielder-Civilről - akivel azonban azóta újra kibékült.

Mindenesetre igyekszik beleadni apait-anyait az albumba, és olyan híres zenészeket próbál megnyerni a projektnek, mint Usher.

Állítólag személyesen hívta fel az R&B sztárt, hogy rávegye egy duettre, aki azonban csak akkor hitte el, hogy Amy Winehouse van a vonal másik végén, amikor az beleénekelt a telefonba jellegzetes, füstös hangján.
Ezt is szeretjük