Háborog a világ! Meztelen képek jelentek meg a halott énekesnőről
Részletek!
Amy Winehouse két éve hunyt el, de családja nem nyugodhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse 2011. július 23-án hunyt el túladagolás következtében, ám még mindig vannak olyanok, akik belőle akarnak meggazdagodni.

Az énekesnőről soha nem látott meztelen fotók kerültek elő, amelyekkel egy ismeretlen férfi házalt a hírportáloknál.

Meggyalázta a halott sztárt

A férfi elmondása szerint az exkluzív fotók egy átmulatott és átdrogozott éjszakát követően készültek, mégpedig az énekesnő kérésére, ugyanis állítólag úgy érezte, azonnal a kamera elé kell állnia, mégpedig meztelenül.

A fotós azt állítja, hogy a fotózás során Amy Winehouse végig drog és alkohol hatása alatt állt. A képeken nemcsak a sztár, de férje, Blake Fielder-Civil is látható, aki néhol szintén ruha nélkül mutatkozik.

Az erotikus képeket nem látta senki egészen mostanáig, ugyanis a férfi, akiben anno megbízott a páros, két évvel az énekesnő halála után úgy döntött, pénzt csinál a különleges esetből, és bekopogtatott a legnépszerűbb hírportálokhoz.

Senki nem hozza nyilvánosságra

A szerkesztőségektől rengeteg pénzt követelt a meztelen fotókért, de nem járt sikerrel.

A hírportálok úgy döntöttek, nem gyalázzák meg a sztár emlékét azzal, hogy a halála után megjelentetik eltitkolt képeit.

Amy Winehouse családja még mindig nem dolgozta fel a tragédiát, annak ellenére, hogy számítani lehetett rá, hiszen az énekesnő már gyerekként is többször felvágta az ereit, és halála előtt is sokat beszélt arról, hogy mivel utolsó, Back to Black című albumánál úgysem tud jobbat alkotni, nem szeretne tovább élni.

Barátai szerint teljesen tisztában volt a kábítószer hatásával, így valószínűleg nem véletlenül adagolta túl magát. Amy Winehouse karriere csúcsán, 27 évesen hunyt el.

Ezt is szeretjük