Amy Winehouse valójában bájos és szép volt!
Nézd meg a legszebb szettjeit
Ma ünnepelné a 32. születésnapját. Nézd meg a legszebb ruháit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2011-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse 1983. szeptember 14-én született Londonban, vagyis ma ünnepelné a 32. születésnapját. Az énekesnő azonban sajnos már négy éve nincs az élők sorában, egy este túl sok vodkát ivott, alkoholmérgezést kapott, ez pedig a halálához vezetett. Amy a szörnyű eset előtt hónapokig tiszta volt, nem fogyasztott sem drogokat, sem pedig alkoholt. Azon az estén azonban eltört benne valami.

Családja, barátai és rajongói azóta is szeretik és gyászolják, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a róla készült életrajzi film, az Amy: Az Amy Winehouse-sztori a nyáron világszerte hatalmas siker lett.

A fekete hajú énekesnő nemcsak egyedülálló hangjáról és zenei tehetségéről volt híres, hanem különleges öltözködési stílusáról is. Az alábbi képgalériában összegyűjtöttük a sztár legszebb ruháit! Nézd meg őket, és emlékezz Amy Winehouse-ra te is ezen a napon!

Nem csak Amy tartozik a 27-esek klubjába

Képes összeállításunkból megtudhatod, kik azok a külföldi hírességek, akik 27 éves korukban hunytak el. Meg fogsz lepődni, mennyien vannak!

Ezt is szeretjük