Öntudatlan állapotban vitték kórházba a sztárt
Züllöttsége nem ismer határokat
A fiatal énekesnő botrányos életvitelével már felhívta magára a figyelmet, most azonban állítólag más miatt ájult el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse-t a múlt hétvége folyamán kórházba szállították, miután váratlanul eszméletét vesztette és összeesett St. Lucia szigetén található otthonában, közölte szombaton a sztár szóvivője. A 25 éves énekesnőt bent tartották egy éjszakára a kórházban, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy kiszáradás okozta nála a hirtelen rosszullétet.

Nem ivott eleget

Az Angliában tartózkodó Chris Goodman hozzátette még, hogy Winehouse az ájulás előtt szaladgáló gyerekekkel bohóckodott. 

Az orvosok végül mindent rendben találtak az egészségügyi állapotát illetően, de felhívták a figyelmét arra, hogy legközelebb sokkal több vizet igyon.

Elhagyta Angliát

A Grammy-díjas énekesnő már hónapok óta St. Lucia szigetén él, ahol a beszámolók szerint abbahagyta a drogozást, ám a vedeléssel továbbra is akadtak gondjai.

Sokan éppen ezért fogadták kétkedve a mostani hírt, Winehouse züllött életmódjának ismeretében pedig nagyon valószínűnek tűnik, hogy a hétvége során is sikerült alaposan a pohár fenekére néznie.

Amy Winehouse olyannyira élvezi a Karib-szigeteki térség idilli nyugalmát, hogy tavaly szeptember eleje óta be sem tette a lábát a stúdióba.Legutóbbi lemeze, a Back To Black már több mint két éve jelent meg, a rajongók pedig azóta is töretlenül várják a soron következő lemezt.
Ezt is szeretjük