Furcsa fejlemény! Nem is túladagolásban halt meg az énekesnő
Megdöbbentő részletek
Az énekesnő bátyja először beszélt a sztár titkolt betegségéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse, a népszerű énekes 2011 júliusában vesztette életét, az akkori jelentések alapján alkoholmérgezésben.

Amy Winehouse
Amy bátyja, Alex

Bátyja az Observer magazinnak adott interjújában kitálalt a valódi okokról, melyek következtében elhunyt a fiatal sztár.

Ezért halt meg

Alex Winehouse nem tagadja, hogy az alkohol és a mértéktelen drogfogyasztás szintén hozzájárult a díva halálához, de volt még egy nagy problémája, amiről senki nem beszélt. Bulimiás volt. Ez egy életveszélyes betegség, melynek során a beteg egyszerre nagyon sokat eszik, majd a habzsolást követően meghánytatja magát, hogy ne hízzon.

Az énekesnő szintén súlyos falási rohamoktól szenvedett, a sok hányástól pedig teljesen legyengült a szervezete, így az alkohol és a rengeteg drog csak olaj volt a tűzre.

Testvére szilárd meggyőződése, hogy a bulimiája volt a valódi gyilkosa, hiszen a szervezete tovább bírta volna a strapát, ha nem terhelte volna még az evészavar is. A problémáján sajnos senki nem tudott segíteni, hiszen mindenki elől titkolta, hogy még nem gyógyult ki kamaszkorában kezdődő betegségéből.

Voltak árulkodó jelek

Halála után kiderült, hogy nemrég egész szép összeggel támogatott egy evészavaros páciensekkel foglalkozó intézményt.

Az énekeslegenda tevékenysége és állandó vékonysága elég jel kellett volna, hogy legyen, hogy észrevegye a világ, nagy a baj.

A sztárt többször volt elvonón, és amikor már úgy nézett ki, hogy sikerült leszoknia a tudatmódosító szerekről, többször elkapták ittas vezetés miatt. Barátai elmondása szerint nagyon érzékeny volt, ezért viselték meg a sikerrel járó terhek.

Családja a tragédiát még mindig nem dolgozta fel teljesen, de mindent megtesznek, hogy a hasonló helyzetben lévő fiatalokon segítsenek. Az énekesnő tiszteletére alakult egy olyan szervezet, amelynek célja, hogy minél többet beszéljenek erről a problémáról, hogy a világ jobban megismerje a halálos kórt, és ezáltal idejében észrevegye, ha a bajt van.

Ezt is szeretjük