Amy Winehouse ájultan esett össze 16 óra ivászat után
Amy Winehouse továbbra sem bír magával, kedden reggel egy padon öntudatlanul fekve fotózták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse az utóbbi időben eléggé visszafogott életet élt - természetesen csak egykori önmagához képest. A 26 éves angol énekesnő az elmúlt években ugyanis meglehetősen mélyre süllyedt az önpusztítás mocsarában, habár egy ideje úgy tűnt, talán összekapta magát.

A vér azonban nem válik vízzé, a botrányos énekesnő pedig megint bebizonyította, hogy megy még neki a féktelen bulizás. Nem meglepő, hogy Winehouse-t egy 16 órás maratoni italozást követően ájultan fotózták le, amint egy padon aludt.

Alaposan leitta magát megint

A Back to Black című sláger előadója a The Sun értesülései szerint hétfő délután indult mulatozni, kocsmatúrája során pedig három vendéglátó-ipari egységben és két étteremben tette tiszteletét, és kivétel nélkül mindenhol tetemes mennyiségű alkoholt fogyasztott.

- Amy mindenkinek pezsgőt rendelt, amit gyorsan benyakaltak, majd elkezdtek rózsaszínű koktélokat inni. Szemmel láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát - osztotta meg emlékeit egy bennfentes a lappal, az este azonban csúnya véget ért.

Nem fizette ki a taxit

A buli hevében a drog- és alkoholproblémáiról elhíresült énekesnő csókolózott Mischa Bartonnal, illetve összemelegedett Russell Brand édesapjával, Ronnal, majd kedden reggel kilenc óra után taxit hívott, hogy visszatérjen abba a pubba, ahol először találkozott új pasijával, Reg Traviss-szel.

Michael Prenpeh taxisofőr elmondása szerint Winehouse a viteldíjat sem fizette ki, hanem öntudatlan állapotban szó nélkül kiszállt a taxiból, majd ráájult az egyik padra.

Miután pedig nagy nehezen magához tért, majdnem elgázolták, amikor átment az úttesten.

Ezt is szeretjük