Holtrészegen égett be a ronccsá züllött Amy Winehouse

Hónapok óta először lépett színpadra, ám hat óra vedelés után már alig állt a lábán és a dalszövegeket is elfelejtette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse hónapok óta először, május 10-én adott egy elképesztően pocsék koncertet St. Lucia szigetén.

Balra: Winehouse Londonban, jobbra: St. Lucia szigetén koncert közben

Az előadás a beszámolók szerint egyszerűen borzalmasan volt. A 25 éves énekesnő már azzal kihúzta a gyufát, hogy egy óra késéssel állt a színpadra, ráadásul hat órán át tartó kemény vedelést követően.

Az eddigi legkínosabb produkciója volt

Ennek tükrében már nem is olyan meglepő, hogy a show során sikerült alaposan leégetnie magát Winehouse-nak.

A sok piától állni is alig tudott a lábán, ezért aztán kétségbeesetten kapaszkodott a mikrofonállványba.

A részegség miatt ráadásul képtelen volt felidézni saját dalszövegeit, egyik alkalommal pedig zenésztársait szidta le, amiért olyan dalokat játszanak, amit ő sose hallott még – pedig azok is a saját szerzeményei voltak!

A poharazást ráadásul a koncert közben sem volt képes abbahagyni, és a nehezen összekapart versszakok között is megállás nélkül nyakalta az alkoholt.

A koncertre a St. Lucia Jazz Festival keretén belül került sor.

Winehouse azért vállalta el elsősorban a fellépést, hogy így fejezze ki köszönetét a sziget lakosainak, akik nagy vendégszeretetről tettek tanúbizonyságot, mióta székhelyét Londonból oda tette át.

Nem igazán érdekelte az egész

Winehouse-t azonban nem nagyon izgatta kínos kudarca, botrányos fellépése miatt először a rossz időjárást, majd Blake Fielder-Civillel történt szakítását okolta.

- Ez volt az első alkalom, hogy Amy ezeket dalokat hosszú kihagyás után újra elénekelte. Emiatt aztán az összes Blake-kel kapcsolatos emléke rászakadt – nyilatkozta szóvivője.


Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Szórakoztató volt, de csak olyan értelemben, mint egy vonatbaleset – kommentálta ezzel szemben a szánalmas előadást Dave Geoghegan.

Ezt is szeretjük