Öngyilkos akart lenni! Még életveszélyben van az ismert énekesnő exe
Egy sms miatt
Amy Winehouse volt férje sokkot kapott az olvasatlan üzenettől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gépek tartják életben Amy Winehouse exférjét, Blake Fielder-Civilt, aki azután akart öngyilkos lenni, hogy elolvasta az énekesnő sms-ét.

A férfi nemrégiben szabadult a börtönből, ahol rablás és illegális fegyvertartás miatt hűsölt. A rabságban töltött idő alatt sem a leveleihez, sem telefonjához nem juthatott hozzá.

Sokkot kapott az üzenettől

12 hónap után engedték ki, és hazaérve megnézte, ki kereste, akkor bukkant az olvasatlan üzenetre.

A tavaly elhunyt énekesnő azt írta meg volt szerelmének, hogy szeretne Jacknek, a férfi 15 hónapos kisfiának a keresztanyja lenni. A 30 éves férfi az üzenettől sokkot kapott, és véget akart vetni az életének.

Fielder-Civil visszaeső drogfogyasztó, az egyik barátjától kapta a szert, amivel túllőtte magát. Élettársa, Sarah Aspin talált rá később, amint fuldokolva feküdt az ágyában.

A férfinak több szerve is leállt, mire kórházba szállították, az orvosok ezért mesterséges kómába helyezték, hogy megakadályozzák a további károsodást. Ám még így sem biztos, hogy egyáltalán túlélheti.

Imádkoznak érte

- Az orvosok egyelőre nem tudnak semmi biztosat. Kómában kell tartani, hogy segítsék a felépülését és elkerüljék a fertőzéseket. Imádkozom, hogy túlélje, de fel kell készülnöm arra is, hogy soha nem ébred fel - nyilatkozta a The Sunnak Sarah Aspin.

A régóta heroinfüggőséggel küzdő férfiért még Amy Winehouse édesapja, Mitch is imára szólított fel a Twitteren.

- Úgy tűnik, Blake át fogja ezt vészelni, és ez egy nagyon jó hír. Sosem kedveltem őt, és nem támogattam a kapcsolatukat, de csak arra szabad gondolni, hogy a lányom, Amy szerette. Ezért kérek mindenkit, hogy imádkozzanak az életéért - írta az énekesnő édesapja.

A zeneivideó-asszisztens még 2007-ben vette el Amy Winehouse-t, ám mindössze két évig voltak házasok. Jelenlegi partnerével három évvel ezelőtt találkozott, egy drogelvonó kúrán.

Ezt is szeretjük