Amy Winehouse: "Nőkkel is voltak viszonyaim, de a férjemet szeretem"
Amy Winehouse kendőzetlen vallomását az egyik barátja tálalta az egyik külföldi bulvármagazinnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A showbiznisz világában újabban bevett szokásnak számít, hogy a sztárok megszellőztetik biszexualitásukat. Elég csak Megan Foxra vagy Fergie-re gondolnunk, akik szintén azt állították, hogy saját nemükhöz is vonzódnak. A közelmúltban Amy Winehouse hódolt ennek a trendnek, aki egyik barátjának vallotta be, hogy biszexuális.

Ahogyan pedig az álomgyárban lenni szokott, ez a titok sem maradt sokáig titok, az állítólagos barát ugyanis a News of the Worldnek adott interjújában teregette ki a 26 éves brit énekesnő eddig ügyesen leplezett szexuális orientációját.

Tudja, hogy mi a jó neki

- Na és? Szeretem a nőket is. Nőkkel is voltak viszonyaim, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem még mindig Blake-et. Van valami kielégítő abban, amikor nőkkel bújsz az ágyba. Nem érdekel, hogy mit gondolnak az emberek rólam azért, mert biszexuális vagyok, mert én tudom, hogy nekem mi esik jól – idézte Winehouse-t barátja.

A Rehab című sláger aranytorkú előadója 2007 májusában ment feleségül Blake Fielder-Civilhez, majd egy meglehetősen viharos és züllött időszak után 2009 augusztusában váltak el. Ennek ellenére Amy állítólag meg van győződve róla, hogy előbb-utóbb úgyis rendbehozza kapcsolatát Blake-kel.

Elárulta, kire van rákattanva

- Jelen pillanatban Amy romokban hever. Borzalmas napokon van túl, és nem tudja, mit tegyen. Ha megcsalta Blake, ha nem, Amy őszintén hisz benne, hogy ők ketten egy tündérmese szereplői, és egy napon úgyis újra együtt lesznek majd - osztotta meg a bennfentes az énekesnő véleményét a nyilvánossággal, de azért azt hozzátette, hogy Winehouse kifejezetten Cheryl Cole-ért van oda.

- Nincsen semmi kényszeres elfojtás Amy szexualitásában. Nem tart vissza semmit, és azt mondja ki, amit érez. Gyakran beszél más nőkről. A kedvence Cheryl, aki nagyon tetszik neki.

A legtöbb nő képes értékelni más nő szépségét, de Amy egyértelműen egészen más szinten űzi ezt – mesélte Winehouse barátja.

Ezt is szeretjük