27 évesen holtan találták az énekesnőt! Az apja tehet a haláláról?
Amy Winehouse apja nagyon kiakadt, amikor először látta a lánya életéről készült filmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves énekesnőt, Amy Winehouse-t 2011. július 23-án találták holtan otthonában, halálát alkoholmérgezés okozta.

Mitch és Amy Winehouse

Régóta küzdött drog- és alkoholproblémákkal, de orvosai szerint le akart szokni, sokszor hónapokig is tiszta volt. Korai halála megrázta Hollywoodot, temetésén rengeteg sztár vett részt.

Apja szerint hazugság a film

Az énekesnő életéről és haláláról Asif Kapadia készített dokumentumfilmet Amy címmel, amit Cannes-ban mutattak be.

Amy Winehouse apja, Mitch Winehouse szerint a film tele van hazugságokkal és ferdítésekkel.

- Rosszul voltam, amikor először láttam. Amy most nagyon mérges lenne. Ez nem az, amit ő szeretett volna - nyilatkozta a Sun magazinnak.

Az apa szerint az exférj, Blake Fielder-Civil állításai valótlanok, felháborító, ahogy próbálja besározni a családjukat.

- Blake azt mondja a filmben, hogy Amy miattam volt olyan, amilyen, nem pedig azért, mert ő drogokat adott neki, folyamatosan manipulálta, majd még erősebb drogokra szoktatta - mondta mérgesen Mitch.

Mr. Winehouse azt is hozzátette, ha Blake az igazságot mondta volna el a filmben, akkor most nem járhatna szabadon az utcákon, mert lecsuknák.

- Mindig ott voltam neki. Mindannyian mindig mellette voltunk, és olyan is volt, hogy egy napon belül hétszer hívott fel. Ebből a filmből semmi ilyesmi nem derül ki - tette még hozzá.

Az Amy című produkció szóvivője ugyanakkor elmondta, a film a Winehouse család megismertetésével, a rokonok egymáshoz való viszonyának bemutatásával indul, amihez száz interjúból is bevágtak részleteket, hogy minél objektívebb képet kapjanak a nézők.

Ezt is szeretjük