Iszonyú állapotban kapták lencsevégre Amy Winehouse-t

Ki tudja, van-e visszaút arról a lejtőről, amelyen a sztár már egy ideje szélsebesen száguld a pokol felé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse-ról az utóbbi időben egyre-másra érkeznek a megdöbbentő hírek, az ember csak kapkodja a fejét a sok botrány hallatán, melyek az énekesnő életét övezik.

Szétrágott ajkak, bajusz, ótvaros sebek - egy sztár a szakadék szélén

A jazz és soul dalokat fantasztikus tehetséggel előadó 24 éves sztár ugyanis minél nagyobb népszerűségre tett szert, a jelek szerint annál jobban kicsúszott lába alól a realitás talaja.

Út a pokolba

Nemcsak depressziójára és valószínűsíthető táplálkozási zavaraira derült fény, de azt sem tudta tovább titkolni, hogy a különféle drogok bódító hatásának sem képes ellenállni, kombinálva jó adag alkohollal, amiért 2007 nyarán kórházba is kellett vonulnia.

Az is napvilágra került, hogy amolyan se vele, se nélküle kapcsolatban él férjével, Blake Fielder-Civillel, akivel gyakorta végződnek vitáik verekedéssel.

- Mindig nekiesek Blake-nek, ha túl sokat iszom. Nem hiszem, hogy tényleg okoztam már rajta sérüléseket, de hát ilyen vagyok. Ha bármi olyasmit mond, ami nem tetszik, akkor behúzok neki egyet – vallotta a sajtónak egy alkalommal.

Elvonókúrái sorra kudarccal végződnek, és szenvedélye lassan a karrierje rovására megy – bár egy darabig jót tesz a népszerűségnek egy kis botrány, de Amy élete már szinte nem is szól másról. Így hiába volt egy darabig esélyes a legújabb Bond film főcímdalának komponálására és előadására, a producerek végül megvonták tőle ezt a lehetőséget.

Hol az autópályán balhézik és cigarettát kunyerál a dugóban rekedt sorstársaitól, hol egerekkel játszadozik, hol gyerekkel a karján látják alkoholt fogyasztani, hol pedig egy szál melltartóban és bugyiban flangál hasonlóan züllött barátai társaságában.

Ráadásul drogfüggősége miatt már teljesen leépült a szervezete, így mindenféle sebhely jelent meg az arcán és a testén, sőt, állítólag ótvarral is fertőzött, melyet ha nem kezel, megtámadhatja akár a szívét is.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pedig milyen helyes leányzó volt még néhány éve – korábbi fotóját elnézve még iszonyatosabb a felismerés, hogy milyen mélyre is tudott süllyedni az énekesnő.

Ezt is szeretjük