Rajongójára támadt koncert közben Amy Winehouse
Botrányos videóval
Úgy tűnik, nem mostanában tér jó útra a drogfüggő énekesnő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse és válogatott botrányai valószínűleg nem szorulnak bemutatásra. A 24 éves sztár egy ideje erőteljesen csúszásnak indult lefelé a lejtőn sorozatos drog-, alkohol- és egyéb ügyletei révén, egyáltalán csoda, hogy megakoncerteken engedik fellépni.


Bár az is elképzelhető, nagyon is okosan bekalkulálják a várható balhét, ezzel is nagyobb publicitást biztosítva egy-egy eseménynek. Akárhogy is, a Glastonbury Fesztivál szervezőinek bejött a számítása, hiszen Amy, ahogy az sejthető volt, most sem bírta ki balhézás nélkül a zenei rendezvényt.

Rehab után rehab

Amikor ugyanis éppen a nagysikerű Rehab című számát adta elő a közönség közvetlen közelében, látszólag minden ok nélkül belekönyökölt egyik rajongójának az arcába.

Sőt, annyira belelendült, hogy a – jó érzékkel – közelben tartózkodó biztonsági őrnek kellett elrángatnia a helyszínről. És mindezt úgy, hogy az éneklést egy pillanatra sem hagyta abba!

A tévékamerák által is rögzített kínos epizód magyarázatául többféle indoklást is hallani lehet: egyesek szerint a rajongó becsmérlő megjegyzést tett Winehouse börtönben csücsülő férjére, Blake Fielder-Civilre, míg a sztár szóvivője azt állítja, azért kapta fel a vizet a kissé lobbanékony énekesnő, mert le akarták
rángatni a fejéről az immáron védjegyévé vált méhkaskonty-parókáját.

A fesztivál szervezője, Michael Eavis viszont úgy véli, a begőzölt rajongó az énekesnő melle után kapott, emiatt kapta a könyököt az arcába. Ráadásul nem is ez volt az első botrány, ami Amy nevéhez kapcsolódott a koncerten.

A nézők közé köpte a rágóját, mielőtt belekezdett egy dalba, aztán csak botladozott a színpadon és a férjéről mormogott összefüggéstelenül, egyszer pedig újra is kellett kezdenie egy nótát, mert elfelejtett belépni.

Így aztán nem lepődött meg senki, hogy az eset után néhány órával ismét egy klinikán találta magát a balhékirálynő, ahol talán a dühkitöréseit is sikerül majd csillapítani.

Ezt is szeretjük