Rajongójára támadt koncert közben Amy Winehouse

Botrányos videóval

Úgy tűnik, nem mostanában tér jó útra a drogfüggő énekesnő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse és válogatott botrányai valószínűleg nem szorulnak bemutatásra. A 24 éves sztár egy ideje erőteljesen csúszásnak indult lefelé a lejtőn sorozatos drog-, alkohol- és egyéb ügyletei révén, egyáltalán csoda, hogy megakoncerteken engedik fellépni.


Bár az is elképzelhető, nagyon is okosan bekalkulálják a várható balhét, ezzel is nagyobb publicitást biztosítva egy-egy eseménynek. Akárhogy is, a Glastonbury Fesztivál szervezőinek bejött a számítása, hiszen Amy, ahogy az sejthető volt, most sem bírta ki balhézás nélkül a zenei rendezvényt.

Rehab után rehab

Amikor ugyanis éppen a nagysikerű Rehab című számát adta elő a közönség közvetlen közelében, látszólag minden ok nélkül belekönyökölt egyik rajongójának az arcába.

Sőt, annyira belelendült, hogy a – jó érzékkel – közelben tartózkodó biztonsági őrnek kellett elrángatnia a helyszínről. És mindezt úgy, hogy az éneklést egy pillanatra sem hagyta abba!

A tévékamerák által is rögzített kínos epizód magyarázatául többféle indoklást is hallani lehet: egyesek szerint a rajongó becsmérlő megjegyzést tett Winehouse börtönben csücsülő férjére, Blake Fielder-Civilre, míg a sztár szóvivője azt állítja, azért kapta fel a vizet a kissé lobbanékony énekesnő, mert le akarták
rángatni a fejéről az immáron védjegyévé vált méhkaskonty-parókáját.

A fesztivál szervezője, Michael Eavis viszont úgy véli, a begőzölt rajongó az énekesnő melle után kapott, emiatt kapta a könyököt az arcába. Ráadásul nem is ez volt az első botrány, ami Amy nevéhez kapcsolódott a koncerten.

A nézők közé köpte a rágóját, mielőtt belekezdett egy dalba, aztán csak botladozott a színpadon és a férjéről mormogott összefüggéstelenül, egyszer pedig újra is kellett kezdenie egy nótát, mert elfelejtett belépni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Így aztán nem lepődött meg senki, hogy az eset után néhány órával ismét egy klinikán találta magát a balhékirálynő, ahol talán a dühkitöréseit is sikerül majd csillapítani.

Ezt is szeretjük