Óriási a balhé - A színésznő botrányos videóján kiakadt az egész internet
Felrobbant az internet Amy Schumer videójától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Schumer humora többször kivágta már a biztosítékot a rajongóknál, most azonban minden eddiginél messzebbre ment - legutóbbi videójában Beyoncé Formation című slágerét parodizálta Goldie Hawn társaságában, ami a rajongók szerint döbbenetesen rasszistára sikerült. A Twitteren rengetegen adtak hangot nemtetszésüknek, többen meg is fenyegették a Kész katasztrófa sztárját.

A legtöbben azon akadtak ki, hogy a dal a fekete nők küzdelméről szól, amit két fehér nő figurázott ki, akik ráadásul közönségesen riszálják magukat a viccesnek szánt alkotásban.

Képeken a legnagyobb televíziós botrányok

Nemcsak hazánkban, de a tengerentúlon sem egyszerű a híradósok és a műsorvezetők munkája: élő adásban elég egy rossz szó, és máris rajtuk nevet az egész világ. Nézd meg az elmúlt évek legkínosabb televíziós bakijait, amiket máig emlegetnek!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük