Anyaszült meztelenül pózolt a botrányos celeblány
Amber Rose nem volt szívbajos, amikor arra került sor, hogy a fotózás kedvéért a sarokba hajítsa ruháit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amber Rose nem igazán nevezhető szégyenlősnek vagy pláne prűdnek - a 26 éves modell-táncos legutóbb a CompLex magazin kedvéért szabadult meg szemrebbenés nélkül ruháitól.


Az excentrikus megjelenésű celebmaca meglehetősen pikáns fotósorozatot pózolt végig: az egyik képen például ketrecbe zárták, egy másikon pedig anyaszült meztelenül ostort szorongat.

Rose-nak természetesen nagy tapasztalata van a vetkőzésben, hiszen intim bájait már korábban megmutatta a Smooth magazinban. Idén pedig a tengerentúlon élők szintén meztelenül láthatták Luis Vuitton plakátján, ahol a Kanye West nevével fémjelzett lábbeliket reklámozta.

A feltörekvő modell karrierjének kétségkívül jót tett, hogy összeszűrte a levet Hollywood ügyeletes nagymenőjével, a rapper ugyanis imádja a reflektorfényt, és képtelen úgy létezni, hogy ne legyen a érdeklődés középpontjában.

Amber Rose pedig a magamutogatáson és a megfelelő pasi megszerzésén túl sok minden mást is elkövet azért, hogy minél nagyobb hírnévre tegyen szert.

Nem titkolta, hogy a nőkhöz is vonzódik

A figyelemfelkeltést szolgálja tüsire nyírt, szőkített haja is, ami már védjegyévé vált - nem beszélve az olyan kendőzetlen nyilatkozatokról, melyek szerint neki csak a fején nő szőrzet. A mostanában divatosnak számító biszexualitását sem titkolta, saját bevallása szerint egyaránt élvezi a nőkkel és férfiakkal való együttlétet, igaz, nem egyszerre.

Rose Philadelphiában töltötte gyerekkorát, meglehetősen szerény anyagi körülmények között. Erről az időszakról is őszintén beszélt a CompLexnek adott interjújában:

- Nap mint nap találkoztam fegyveres erőszakkal és drogdílerekkel. A gyerekek sehol sem tudtak biztonságban játszani, az iskola környékén piáltak és füveztek az emberek.

Én személy szerint inkább ittam, a marihuánát sosem próbáltam. A legőrültebb dolgok azok voltak, amikor a barátaim szülei túladagolásban meghaltak, vagy amikor valakit a sarkon lőttek le.

Ezt is szeretjük