"Állandóan megaláznak!" Amanda Seyfried csúnyán kiborult egy újságírónak
Amanda Seyfried egy nagyon kínos és megalázó esetről vallott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bajos csajok és a Mamma Mia! 29 éves sztárja, Amanda Seyfried a Sunday Timesnak mesélt az állandó megalázásról, ami Hollywoodban sokakat súlyt.

A sztár elmondta, Hollywood még mindig nagyon szexista, vagyis továbbra sem becsülik meg a színésznőket annyira, mint a színészeket. És ez szó szerint értendő.

Sokkal kisebb a fizetésük

Amanda Seyfried az interjúban arról beszélt, hogy jóval kevesebbet keres, mint filmbeli férfipartnerei, még olyankor is, amikor sokkal többet van a vásznon az adott színésznél.

- Csak a 10%-át kaptam annak a fizetésnek, amit a színész kollégám kapott ugyanazért a filmért - árulta el az adatot.

A színésznő elmondta, hogy kollégái, Channing Tatum, Dominic Cooper és Justin Timberlake is jóval többet vihetett haza, mint ő a konkrét filmért.

Ez különösen azért érdekes, mert a Mamma Mia című film promócióját Meryl Streepre és Amandára húzták fel, a fiatal színésznő áll például a plakát középpontjában is, és többet is szerepel a filmben, mint Dominic Cooper.

Nem ő az egyetlen olyan hollywoodi színésznő, akinek elege lett a filmipar  hozzáállásából, az év elején Patricia Arquette szólalt fel az Oscar-gálán a színésznők érdekében, akinek Meryl Streep, aki maga is harcol a női egyenjogúságért, állva tapsolt.

Ezt is szeretjük