Mindenki előtt estek egymásnak! Megcsalta feleségét a színész?
Hugh Jackman és Amanda Seyfried egy buliban csókolózott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kifejezetten tüzesre sikeredett Amanda Seyfried születésnapi bulija, ugyanis az ünneplés hevében forró csókban forrtak össze Hugh Jackmannel.

A két színész a Nyomorultak című musical forgatásán melegedett össze, amiben a szőkeség Cosette-et, míg az X-men sztárja Jean Valjeant játszotta.

Csókban forrtak össze

A színésznő 27. születésnapjára fergeteges bulit csaptak, ahol egy székre állították, miközben a vendégek a Happy Birthdayt énekelték neki.

Amikor pedig az ünnepelt lehajolt, hogy elfújja a gyertyát, azzal a lendülettel tapadt rá Rozsomák megtestesítőjének a szájára. A 44 éves színész ezek után még egy szerenádot is adott filmbeli lányának.

A csóknak természetesen tanúja volt a film másik főszereplője, Anne Hathaway is. A 30 éves sztár Fantine szerepéért megszabadult barna loknijaitól, és 12 kilót is fogyott. Olyan sovány lett, hogy már az egészségéért aggódtak.

13 napig nem evett

Ám a Vouge-nak adott interjúban elmondta, mivel Fantine éhezett, csak úgy lehetett hiteles a szerepben, ha ő is megtapasztalja, milyen is az. 13 napig nem is evett, ám a végére olyan rosszul lett, hogy a férje ráparancsolt, hagyja abba ezt az őrültséget.

- A halál közelébe kellett kerülnöm. Tudom, őrültségnek hangzik, és nagyon kemény feladat volt, de meg kellett ismernem Fantine-t. Közel kellett hozzá kerülnöm - mondta el.

A születésnapi partin történtekhez senki sem akart kommentárt fűzni az érintettek közül, csupán az egyik stábtag kottyintotta el, hogy már a forgatáson is jó viszonyba került a két sztár, és egyelőre csak találgatni lehet, mi lesz a folytatás. Arról sincs hír, hogy Hugh Jackman felesége mit szólt a csókhoz.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A film moziba kerülését nagy várakozás előzi meg, a magyar közönség december 27-én láthatja először.

Ezt is szeretjük