"Nem lesz gyerekem a közeljövőben!" vallotta be a közkedvelt fiatal színésznő
Amanda Seyfried őszintén mesélt jövőbeli terveiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Seyfried a napokban egy interjú során őszintén mesélt jövőbeli terveiről, többek közt szerelemről és házasságról. A Mamma Miából ismert szőke szépség legújabb filmje, a Lopott idő kapcsán avatta be rajongóit elképzeléseibe.

A 25 éves amerikai színésznő nagyon szeret gyerekek közelében lenni, és annak ellenére, hogy szingli, bizony nem titkolta el, hogy sokszor álmodozik az anyaságról.

Jövőbeli tervek

A fiatal tehettség korábbi kapcsolatában már belekóstolhatott az anyuka szerepbe, hiszen exbarátja, Ryan Phillippe két kisgyermek édesapja. Bár a szerelem véget ért, azóta még izgatottabban várja, hogy édesanya lehessen.

- Alig várom, hogy kisbabám legyen - osztotta meg érzéseit az őt vendéglátó show műsorvezetőjével, aztán rögtön hozzátette, miszerint biztos nem lesz gyereke a közeljövőben.

Ennek pedig nem más az oka, minthogy jelenleg nincsen partnere. Elmondása szerint élete egyik legnagyobb szerelme Dominic Cooper volt, akit szintén a Mamma Miából ismerhetünk.

Fókuszban a karrier

Legközelebb olyan valakivel szeretne randizni, akit nem ismer a média, hisz elmondása szerint ezerszer nehezebb egy olyan kapcsolatban élni, ahol mindkét fél híres.

A színésznő jelenleg egyébként a munkájára koncentrál, és legtöbb idejét filmbeli partnerével, Justin Timberlake-kel tölti, akivel együtt promótálják a Lopott időt. Bizonyára nem esik a színész-énekes nehezére, hogy több időt kell töltenie szép partnernőjével, egy díjátadón eme véleményét ugyanis a közönséggel is megosztotta.

Nem csoda, hogy a fiatal szépség elkápráztatta kollégáját, hiszen rengeteg időt tölt edzéssel, valamint különleges diétája is tart még. De nem tagadja, hogy szabadidejét szívesen tölti fodrásznál, vagy manikűrszalonban.

Elmondása szerint igyekszik normális életet élni, és olyan emberek társaságát keresni, akik nem szerepelnek a bulvárlapok hasábjain. A színésznő nem vágyik extrém dolgokra. Barátok, munka, elismerés, na és persze a család, ami ezek szerint, még várat magára.

Ezt is szeretjük