Ezzel a mérettel elégedetlen? Dekoltált ruhában mutatta meg bájait a színésznő

Amanda Seyfriedet mélyen dekoltált ruhában fotózták.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 27 esztendős Amanda Seyfried meglepő kijelentést tett az Allure magazin legújabb számában, miszerint fiatalkorában sokkal nagyobb méretekkel rendelkezett.

- Megnéztem néhány régebbi fotót, amelyek 19 éves koromban készültek rólam, és a kebleim jóval nagyobbak voltak, mint most. Régebben D-kosaras melltartókat viseltem, most pedig, miután leadtam pár kilót, már csak C-seket - nyilatkozta csalódottan a színésznő.

Mindezt azon apropóból mesélte el, hogy a lap egy új fotósorozatot készített róla. Az egyik képen egy mélyen kivágott, virágmintás ruhát visel, amelyben jól kivehetőek az általa kicsinek vélt mellei.

Szerinted van oka Amanda Seyfriednek elégedetlenkednie a méretei miatt? Nézd végig összeállításunkat, és döntsd el magad!

Angelina Jolie sosem látott képei

Egy eddig nem látott kép kerül kalapács alá az önfeledt Angelina Jolie-ról, aki félmeztelenül pózolt David LaChapelle kamerája előtt. A 2001-es alkotás kikiáltási ára közel 9 millió forint, ám ennek sokszorosára számítanak az aukciósházban. Egy másik képet is eladásra kínálnak, azon az Oscar-díjas színésznő Brad Pitt-tel látható 2005-ben, mielőtt még hivatalosan is elismerték volna kapcsolatukat.

Félmeztelenül kapták le! Angelina Jolie sosem látott képei kerültek elő

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük