Íme, az első babafotó! Az RTL Klub sztárja megmutatta néhány napos gyermekét

A mentalista sztárja, Amanda Righetti megmutatta babáját.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január 10-én megszületett A mentalista című sorozat sztárjának, Amanda Righettinek a kisbabája.

A színésznő gyermeke fotóját a People magazin olvasóival osztotta elsőként.

Titkolták a nemét

A mentalista című sorozat Grace Van Peltje, azaz Amanda Righetti színésznő pár hónapja jelentette be, hogy férjével, Jordan Alan filmrendezővel első közös babájukat várják.

A 29 éves, vörös bombázó a terhessége alatt végig kitűnően érezte magát, és izgatottan várta gyermeke érkezését.

A baba nemét azonban férjével meglepetésnek szánták, ezért nem is árulták el korábban az újságíróknak, csupán azt követően, hogy világra jött a bébi.

A hírek szerint a kis Knox Addison január 10-én érkezett, és kiváló egészségnek örvend. Erről tanúskodik az a fotó is, amelyet a színésznő a People magazin olvasóival osztott meg néhány napja.

Már otthon vannak

A tündéri csöppségen már most látszik, hogy néhány év múlva igen jóképű kisfiú lesz. A képen nagy szemeivel bámul a világba, apró ujjai pedig alig látszanak ki a ruhája alól.

A sorozat forgatókönyvíróitól szülési szabadságot kapott színésznőnek a hivatalos Twitterén rajongók ezrei gratuláltak, amire hazaérve a kórházból személyesen reagált is.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a jókívánságokat Knox Addison érkezésével kapcsolatban! Egészségesek vagyunk, és örülünk, hogy itthon lehetünk - írta a boldog kismama.

Ezt is szeretjük