8 nappal a szülés után újra bombázó az X-akták sztárja
Fotókkal
Amanda Peet is megjelent új filmje premierjén, ahol nyolc nappal a szülés után mindenkit alaposan lenyűgözött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Peet 2009 decemberében jelentette be, hogy második gyermekét várja, Molly June nevű kislányának pedig 2010. április 19-én adott életet. A 38 éves amerikai színésznő nem sokáig bujkált a szülés után, április 27-én, kedden este ugyanis már megjelent a vörös szőnyegen.

A boldog sztármami nyolc nappal a szülés után tiszteletét tette Please Give című új vígjátéka New York-i premierjén, ahol Peet elbűvölően nézett ki Lanvin estélyijében és Christian Louboutin szandáljában.

Lenyűgözően nézett ki

A fotó tanúsága szerint a népszerű színésznő pillanatok alatt visszanyerte csúcsformáját.

Egyáltalán nem látszik meg rajta, hogy alig több mint egy héttel ezelőtt még a kórházi ágyon feküdt, habár kismamaruhája azért jól leplezte mamipockaját.

Amanda Peet 2006. szeptember 30-án ment feleségül New Yorkban David Benioff forgatókönyvíróhoz, első gyermekük, Frances Pen pedig 2007. február 20-án látta meg a napvilágot.

A pár jelenleg is boldogan él Manhattanben és Beverly Hillsben, ám egyszer betörés áldozatául estek.

Kirabolták a lakásukat

2009 októberében ugyanis ismeretlen tettes tört be a sztárpár New York-i lakásába, ahonnan közel 200 ezer forint értékű ékszerekkel távozott.

A színésznő asszisztense, Michelle Werner botlott bele a betörőbe, ám neki végül nem lett semmi baja.

Amanda Peet különféle reklámokban kezdte karrierjét, majd kisebb szerepeket kapott tévés produkciókban és független filmekben.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Azóta olyan kasszasikerekben tűnt fel, mint a Sziriana, a Minden végzet nehéz, a X-akták - Hinni akarok, illetve a 2012.
Ezt is szeretjük