Holtrészegen támolygott haza Amanda Bynes

Kínos képek

A bulizós hölgy az egyik legtöbbet kereső fiatal sztár Amerikában, akinek máris leleplezték züllött életmódját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda Bynes fiatal kora ellenére már jól ismert sztárnak számít az amerikai fiatalok körében, ő pedig örömmel mártózik meg a hírnév és ragyogás sodró hullámaiban. A 22 éves színésznő tipikus tengerentúli celebmaca, akit néhány napja alaposan elázva örökítettek meg a lesifotósok, amint egy Los Angeles-i klubból távozott.


A fényképek tanúsága szerint Bynes és barátnője férfiakat megszégyenítő módon nézhettek a pohár fenekére, a két hölgy ugyanis alig állt a lábán! 

Emiatt aztán azon sem kell meglepődni, hogy csak egymásba kapaszkodva és dülöngélve sikerült elhagyniuk nagy nehezen a buli helyszínét!

Bynes-ra tutira felfigyeltek a pasik, köszönhetően falatnyi rózsaszínű ruhájának, ám a Nickelodeon egykori gyereksztárja őszintén mesélt kamaszkorának meglepően keserű élményeiről.

Az apropó a Vanity Fair 2003. júliusi számának borítója volt, amin a nyolc legfiatalabb és leghíresebb női híresség társaságában pózolt ő is.

Akné csúfította el arcát kamaszkorában

- Nagyon jó érzés az érettségi bankett szexi csajának lenni. De valójában én sosem ez a lány voltam. Nagyon csúnya volt az arcbőröm az akném miatt, ezért aztán nagyon bizonytalan voltam.

Nem éreztem magam csinosnak, és a fiúknak sem tetszettem. Ezért kötöttem ki a komédiák világában - mesélte őszintén.

Habár a kritikai siker még messze áll tőle, Bynes karrierje anyagi szempontból elképesztően felívelt.

A Forbes 2007-es kimutatása szerint ugyanis ő volt az ötödik legjobban fizetett 21 év alatti hollywoodi híresség, amit 2 és fél millió dolláros éves keresetével érdemelt ki.

Ezt is szeretjük