A Mamma Mia! szépsége titokban hozta világra kisfiát: cuki babafotóval tudatta az örömhírt
Amanda Seyfried végig titkolta második terhességét.

amanda-seyfried-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Seyfried, a Mamma Mia gyönyörű Sophie-ja ma már boldog családanya, férjével, Thomas Sadoskival 2017-ben kötötték össze életüket. Első gyermekük, Nina ugyanebben az évben született meg.

Amikor a 34 éves sztár kislányával volt várandós, nem titkolta a sajtó elől, hogy hamarosan anyai örömök elé néz, volt, hogy kerekedő babapocakkal lépett a vörös szőnyegre. Ezzel szemben második terhességét végig eltitkolta, szerencséje volt, hiszen egy lesifotósnak sem sikerült lebuktatnia, így minden úgy alakult, ahogy eltervezte.

Amanda Seyfried világra hozta második gyermekét

Egy cuki babafotóval tudatták, hogy másodszorra is szülők lettek, a színésznő csak ennyit írt: "Thomas Sadoskival összehoztuk ezt a kis embert." A fiú nevét egyelőre nem árulták el.

A posztban, ami eredetileg a War Child USA Instagram-oldalán jelent meg, azt is hangsúlyozta, hogy férjével támogatják azt az alapítványt, ami védelmet nyújt azoknak az ártatlan gyerekeknek, akik háborúk sújtotta környezetben élik mindennapjaikat. Akkor vált szívügyükké ez a jótékonysági szervezet, amikor 2017-ben világra jött a kislányuk.

Seyfried és férje azon szülők közé tartoznak, akik csak nagyon ritkán posztolnak a családjukról, a kis Nináról utoljára júliusban láthattak friss fotót a rajongók. Az alábbi felvételen éppen édesapja játszott vele.

Arra is ügyelnek, hogy ne látszódjon teljesen a gyerek arca, várhatóan a kisfiukról sem fognak gyakran posztolni, ami érthető is, hiszen nem akarják a magánéletük minden apró részletét megosztani az emberekkel.

Katalin hercegné és a gyerekei összeöltöztek

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a pillanatokat, amikor Katalin hercegné összeöltözött gyermekeivel.

Ezt is szeretjük