A 82 éves Amanda Lear görög istennőként tündökölt Cannes-ban: bomba formában van a 70-es évek diszkókirálynője
Amanda Lear is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon.

amanda-lear-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Lear is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon. A '70-es évek imádott diszkókirálynője egy lila színű estélyiben keltett feltűnést, olyan volt, akár egy görög istennő.

Amanda Lear a cannes-i filmfesztiválon

A 82 éves énekesnő igazi energiabomba a napjainkban is, korábban megírtuk, hogy januárban egy szívműtétet hajtottak rajta végre Zürichben, a beavatkozást zökkenőmentesen elvégezték rajta az orvosok. Gyorsan felépült, március elején már a párizsi divathéten mutatkozott, majd ugyanebben a hónapban a Rai Uno csatornán láthatták viszont a nézők a Domenica In című műsorban, írta meg a Libero Quotidiano. Akkor elmondta a magánéletéről, hogy a szíve még mindig elhunyt férjéért, Alain-Philippe Malagnacért dobog, aki egy füstmérgezés következtében ment el még 2000-ben. A fiatalabb férfiaktól rengeteg bókot kap, ami nagyon imponál neki.

- Megváltozott a világ, a mai gyerekek pimaszabbak, van bátorságuk odalépni hozzád, és elmondani, hogy gyönyörű vagy, kedvellek. Ez régen társadalmi akadály volt, de most már nem az. Elhitették velünk, hogy egy bizonyos kor után a nőknek ugyanolyan szavatossági lejárata van, akár a joghurtnak. Ehelyett ezek a srácok továbbra is gyönyörűnek és vonzónak találnak téged. Még ha ebből semmi nem következik, és mindenki megy a saját maga dolgára, jó tudni, hogy valaki még mindig törődik veled - magyarázta a műsorban.

Nem véletlen, hogy még a fiatalabbak is felkapják a fejüket, ha szembejön velük a diszkókirálynő. A cannes-i filmfesztiválon is beragyogta a vörös szőnyeget. Bátran pózolt a fotósoknak, le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus formában van Amanda Lear.

Ezt is szeretjük