Így néz ki most Amanda Lear - A diszkókirálynő 79 évesen is vérbeli díva
Amanda Lear volt Európa diszkókirálynője.

amanda-lear-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Lear neve a hetvenes években robbant be a köztudatba, ugyanis 1977-ben I am a Photograph című bemutatkozó lemezével rögtön kivívta magának az Európa diszkókirálynője címet. Érdekesség, hogy először nem a diszkó, hanem a rock műfaja állt közel a szívéhez, ám a kiadója azt javasolta neki, hogy inkább az akkor trendinek számító diszkóstílust lovagolja meg. Ez be is jött neki, olyan slágereket tudhat maga mögött, mint a Follow Me, a Queen of China-Town vagy az Enigma.

Idén már 79 éves lesz

Amanda Lear népszerűsége a nyolcvanas években sokat csökkent, ugyanis akkoriban az a műfaj, amit ő képviselt, már elavulttá vált. Közben nemcsak énekléssel, hanem festéssel is foglalkozott, a mai napig vannak kiállításai is.

amanda-lear-2018
Fotó: Northfoto/MEGA/KCS Presse

Az idén novemberben 79. születésnapját ünneplő sztár, mint fénykorában, most is vérbeli díva, a vörös szőnyegen bátran hord merészebb ruhákat. Sokan nem is gondolnák, hogy már ennyi idős, annyira jól tartja magát. Bár a képeit elnézve nemcsak a jó genetikának, hanem némi plasztikai beavatkozásnak is köszönheti, hogy ilyen jó formában lehet. Persze, ez egyáltalán nem zavarja a rajongóit, Instagram-oldalára a frissebb fotói alá rendszeresen érkeznek a pozitív kommentek, hogy mennyire csinos és gyönyörű.

Érdekesség a francia énekesnőről, hogy egy időben politikai ambíciói is voltak. Indult a franciaországi parlamenti választásokon, és majdnem őt választották meg az ország miniszterelnöknőjének, ám végül 2017-ben nem ő, hanem Emmanuel Macron lett az ország első számú embere.

Ezt is szeretjük