Amal Clooney tűzpiros ruháján ámulunk: fiatalos édesanyjával lépett az utcára
Amal Clooney hétköznapokban viselt ruhái is irtó sikkesek.

amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney kifinomult stílusáról már számos alkalommal írtunk, ami nem véletlen, hiszen világszerte nők milliói tartják inspirálónak az öltözködését. Ha a vörös szőnyegre lép, amellett a legtöbb divat- és női magazin nem tud elmenni szó nélkül, ám nemcsak a gálákon és premiereken viselt kreációi figyelemre méltóak, hanem azok a ruhái is, amelyeket az egyszerű hétköznapokon visel.

Amal Clooney ruhái

Az elmúlt néhány napban több alkalommal kapták lencsevégre a sikeres ügyvédnőt New Yorkban, tegnap például az édesanyja, Baria Alamuddin társaságában hagyta el az otthonát. A sármos színész felesége egy tűzpiros ruhában keltett feltűnést, míg fiatalos anyja talpig fehérbe öltözött, szettjét egy sárga színű kabáttal dobta fel.

Bár vannak olyan hírességek, akik a hétköznapokban lazábban öltözködnek, és nem minden alkalommal a legújabb trendek alapján válogatják meg szettjeiket, amiben nincs semmi elítélendő, hiszen nem mindig van az embernek kedve kiöltözni, főleg ha csak a sarki boltba ugrik le valamiért, helyette a vörös szőnyegre tartogatják az elegánsabb ruháikat. Velük szemben Amal a hétköznapokban ugyanolyan stílusos és elegáns, akár egy nyilvános eseményen, több olyan kreációja is van, amiket akár egy-egy premierre is bátran magára ölthetne. Természetesen a farmer és hozzá illő felső kombinációt sem veti meg, de olyan összeállításban csak ritkább alkalmakkor fotózzák.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy az utóbbi időszakban milyen kreációkban kapták lencsevégre Amal Clooney-t a lesifotósok.

Ezt is szeretjük