Amal Clooney púderrózsaszín ruhában - Férje le sem bírta venni róla a szemét
Amal Clooney megint igazán gyönyörű volt.

amal-clooney-puderrozsaszin-rojtos-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney olyan gyönyörű, akár egy megelevenedett hercegnő, így bármit felvehet, mindenben csodaszép. Ettől függetlenül mindig álomszép estélyi ruhákat visel, amik kiemelik tökéletes alakját és egzotikus vonásait.

Púderrózsaszínben tündökölt

George és Amal Clooney tegnap randiestet tartott csak kettesben, a gyerekek nélkül, a Comói-tó partján. Természetesen a csinos jogásznő ezúttal is kitett magáért, és kiöltözött az alkalomra. Amal egy púderrózsaszín, húszas éveket idéző, rojtokkal díszített, aszimmetrikus ruhát viselt - ilyen különleges darabot talán még nem is láthattunk rajta.

Mint kiderült, a színésznő egyik kedvenc tervezője, Stella McCartney kreációja ez az igazán feltűnő darab - tőle már sok ruhát láthattunk Amalon. Láthatóan George Clooney-nak is nagyon tetszett az összeállítása, ugyanis le sem vette a kezét a gyönyörű feleségéről egész este. A pár korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon komolyan veszik ezeket a randiesteket, ugyanis ez tartja életben a romantikát a kapcsolatukban, ami két gyerek után különösen fontos.

Legnagyobb sajnálatunkra csak lesifotók készültek a párról, azonban ezeken is csoda szép a sztár neje. A rajongók is agyondicsérték a ruháját, ilyen kommentek születtek a fotóik alatt: "Amal csodálatos nő, bármit felvesz, abban ragyog", "Imádom ezt a ruhát Amal Clooney-n - annyira retró, de mégis modern csavarral", "Nőies és csinos, mint mindig. Ez a nő tényleg bármit felvehet..." - írták a lelkes hozzászólók.

Még Károly herceget is elbűvölte

A trónörökössel való találkozásakor a világ legszebb estélyi ruháját viselte - nézd meg, milyen álomszép volt benne!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük