Amal Clooney tűzpirosban tündökölt - Álomszép feleségére büszke lehet George Clooney
Amal Clooney nemcsak csinos, hanem rendkívül okos nő is.

amal-clooney-piros-ruha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney amellett, hogy vérbeli stílusikon, a megelevenedett Jázmin hercegnő, és George Clooney gyönyörű neje, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának volt tagja és emberi jogi ügyvéd, aki a menekültek jogaiért küzd.

Amal Clooney pirosban tündökölt

A csinos jogásznő tegnap a Global Conference for Media Freedom - azaz a média szabadságáért tartott sajtókonferencián - vett részt, melyen felszólalt a sajtószabadság akadályozatlan gyakorlása mellett, ugyanis szerinte a Trump-kormány egyre inkább ellehetetleníti a hiteles újságírást.

Amal egy igazán csinos, Zac Posen tervezte ruhában érkezett a konferenciára, ami nem is meglepő, hiszen ha valaki, akkor ő tudja, mit jelent a visszafogott elegancia, és minden egyes megjelenésén tökéletes a viselete.

Az egykori Miss Alamuddin sok nő példaképe, hiszen megmutatta, hogy egy okos, milliók által megbecsült nő is lehet sikkes és gyönyörű, ezenkívül azzal a sztereotípiával is leszámolt, miszerint minden hollywoodi feleség egy üresfejű, plasztikázott maca.

Nemhiába csavarta el még a világ egyik legmegrögzöttebb agglegényének, George Clooney-nak is a fejét, aki többször is bevallotta, hogy a mai napig lenyűgözi Amal intelligenciája - sőt, örül, hogy az ikreik is a felesége eszét örökölték, és emiatt már most nagyon büszke rájuk.

Ilyen szépek a sztárpár gyerekei

Igazán bájos gyerkőc a kis Alexander és Ella - nézd meg, milyen szép kis pofijuk van a Clooney ikreknek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük