Amal Clooney válással fenyegetőzött - Férje szenvedélye miatt kaptak össze
Amal Clooney ultimátumot adott a férjének, George Clooney-nak.

amal-george-clooney-motorozas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal és George Clooney 2014 óta élnek boldog házasságban. A csinos jogásznő képes volt arra, amire előtte senki: igába hajtotta a sármőr fejét, ráadásul a korábbi nőfalóból tisztes családapát csinált.

Csak egy dolog miatt veszekszenek

A színésznek van azonban egy szenvedélye, amiről még szerelme sem tudta leszoktatni, méghozzá a motorozás. Amalnak eleinte nem volt baja férje hobbijával, azonban, mióta a második komoly balesetét szenvedte a járművel, megvetette a lábát, és közölte, hogy vagy a motor megy, vagy ő.

Erről maga George Clooney számolt be a Catch-22 sorozat premierjén:

- Le lettem tiltva arról, hogy újra motorra üljek. Elég csúnya balesetet szenvedtem, beleszálltam egy másik srácba, miközben 112 km/h-val hajtottam. Lerepültem a motorról. Szóval le lettem tiltva a produceremmel, Grant Heslovval együtt, akivel néha együtt róttuk az utakat.

Az asszonyok azt mondták, elcsesztük, és nem ülhetünk többet motorra. Szóval röviden, vagy ők, vagy a motor. És egyikünk sem akart válni - mondta nevetve a színész.

Amal Clooney különösen azóta aggódott a férje miatt, mióta 2017-ben megszülettek az ikreik, Alexander és Ella. Folyton könyörgött a férjének, hogy hagyja abba a motorozást - és úgy tűnik, a baleset után nem volt más választása, mint beadni a derekát, és szögre akasztani a motoros dzsekijét.

Ilyen nagyok már a pár ikrei

Friss fotó készült Amal és George Clooney ikreiről - nézd meg, milyen nagy már a kisfiuk és a kislányuk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük