Amal Clooney fekete-ezüst estélyiben tündökölt: férje büszkén pózolt mellette

Amal Clooney is részt vett George Clooney új filmjének premierjén.

GettyImages-1344677900
beauty and style
Top olvasott cikkek

George és Amal Clooney a sztárvilág egyik legszebb házaspárja, ha a vörös szőnyegre lépnek, minden szem megakad rajtuk.

Ez nem volt másképp vasárnap este sem, Los Angelesben jártak, hogy részt vegyenek a The Tender Bar premierjén.

Amal Clooney fekete-ezüst estélyije

A gyönyörű ügyvédnő számtalan alkalommal bebizonyította már, hogy mennyire elegáns és nőies a stílusa. A filmpremieren egy fekete-ezüst kreációt viselt. Nagyon csinosan festett.

GettyImages-1344675687
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A ruhához egy gyémánt fülbevalót választott kiegészítőként, a sminkje visszafogott és kifinomult volt. A házaspárt már rég láthattuk együtt a vörös szőnyegen, utoljára 2019 májusában, A 22-es csapdája premierjén fotózták le őket.

A The Tender Bar című alkotás Clooney újabb rendezése, 2002-ben debütált rendezőként, akkor az Egy veszedelmes elme vallomásai című mozija jelent meg. Az elmúlt években több filmet is ő rendezett, ilyen volt a Bőrfejek, A hatalom árnyékában, a Műkincsvadászok vagy Az éjféli égbolt. Legújabb alkotásában nem szerepel egyáltalán, a film főszereplői Ben Affleck, Tye Sheridan és Lily Rabe, de a Vissza a jövőbe!-filmek Dokija, Christopher Lloyd is feltűnik benne.

Az alkotás az Amazon Prime Videón 2022 januárjában lesz csak elérhető, így még várni kell kicsit a rajongóknak rá, ám idén decemberben a kiválasztott mozik is vetítik majd a filmet. Arról nincs információ, hogy magyar mozikban is megtekinthető lesz-e Clooney rendezése, vagy nem.

GettyImages-1344674623
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

A házaspár kiváló párost alkot, ikreik, Ella és Alexander idén júniusban lettek négyévesek. A nyáron felmerült annak pletykája, hogy Amal a harmadik gyermekükkel várandós, de a sztárpár akkor tagadta ennek hírét.

Amal Clooney legszebb ruhái

Amal Clooney-ról szívesen írnak a divatmagazinok, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Szettjeivel nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük