Amal Clooney hófehér, csillogó estélyijében hercegnőként ragyogott: George le sem vette róla a kezét
George és Amal Clooney is részt vettek a 65. BFI London Filmfesztiválon.

GettyImages-1345895379
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 6-án startolt el 65. alkalommal a BFI London Filmfesztivál, az eseményen ötven ország több mint háromszáz filmjét vetítik le. Az esemény október 17-én ér majd véget. Természetesen a hírességek ezen a rendezvényen is tiszteletüket teszik, vasárnap a George Clooney által rendezett The Tender Bar című alkotást vetítették.

Amal Clooney estélyiben

A hatvanéves sztár gyönyörű feleségével, Amal Clooney-val lépett a vörös szőnyegre. Álomszépek voltak együtt, több olyan felvétel is készült róluk, amelyeken látszott, hogy mennyire odáig vannak egymásért. 2013 nyarán szerettek egymásba, azóta összeházasodtak, és egy ikerpárt nevelnek. A mai napig szerelmes leveleket írnak egymásnak.

- Mindig írok neki egy levelet, majd odateszem neki az asztalára, vagy ő fogalmaz nekem egy üzenetet, majd azt a párnám alá csúsztatja. Hiszek a levelek erejében, ha csak SMS-eznénk, az nem ugyanaz lenne - nyilatkozta a színész és rendező 2021 januárjában az AARP magazinnak.

Az ügyvédnő egy hófehér, csillogó kreációban mutatta meg karcsú alakját. Igazi divatikonná vált az elmúlt években, így a rajongók alig várják, hogy Amal ismét megjelenjen nyilvánosan, ugyanis sokak számára igazi inspirációt jelent.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsan festett Amal Clooney a filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük