Nincs ezen semmi szégyellnivaló: így néz ki egy női test szülés után 4 hónappal
Alyssa Milano testén látszik még a terhesség, de ez természetes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan megszólják azokat a sztárokat, akik szülés után néhány héttel máris úgy néznek ki, mint a terhesség előtt.

Tény, legtöbbször önsanyargatás állhat a háttérben, bár az is igaz, van, aki alkatilag olyan szerencsés, hogy gyorsan visszanyeri a várandósság előtti alakját.

Nem foglalkozik a plusz kilókkal

Akárhogy is, Alyssa Milano nem közéjük tartozik, de ez a Bűbájos boszorkák egykori sztárját nem igazán zavarja. A színésznő tavaly szeptemberben adott életet második gyermekének, egy kislánynak, aki a hároméves Milo hugicája lett.

Azóta a 42 éves színésznő a gyereknevelésnek szenteli az életét, hangoztatja a szoptatás fontosságát, és esze ágában sincs erőszakkal megszabadulni a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól.

Ez nem azt jelenti, hogy bujkál a világ szeme elől, sőt, ha olyan eseményről van szó, akkor megjelenik a vörös szőnyegen - mint a Golden Globe afterpartiján, ahol egy arany flitteres, földig érő estélyiben tette tiszteletét.

- A női testet nem arra találták ki, hogy jól nézzen ki bikiniben a strandon, hanem hogy ki tudjon hordani egy kis lényt, akit utána babusgatni kell. És ez az én testem esetében azt is jelentette, hogy egy csomót híztam. Nem ettem szemét kaját, csak egészségeset, de tudtam, hogy minderre szükségem van azért, hogy egészséges kisbabám szülessen - vallotta tavaly júliusban, akkor még a Milóval való terhességére utalva.

Így néznek ki most a Bűbájos boszorkák

Nézd meg, mennyit változtak a sorozat óta a szereplők!

Ezt is szeretjük