"6 éves koráig fogom szoptatni a lányomat" A színésznő fotója sokakat felháborított

A sztár szelfijét túlságosan intimnek találták.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alyssa Milano egy igazán személyes fotót osztott meg Instagram-oldalán. A képen gyermekét, Elizabellát szoptatja, ezzel az emlékkel kívánva boldog születésnapot egyéves kislánynak. "Boldog szülinapot, gyönyörű Elizabellám! Megtanítottad, hogy a szeretet tényleg végtelen. Te voltál a lelkem hiányzó darabja. Köszönöm, hogy engem választottál!" - írta a kép alá.

A büszke anyuka azonban számos negatív és sértő kommentet kapott a posztja alá, követői szerint egyáltalán nem kellene mutogatni egy ilyen intim fotót. Alyssa felháborítónak találja az emberek reakcióját, hiszen a média egyik központi eleme mostanában a meztelenség, de a szoptatást, ami egy természetes folyamat, nem lehet mutogatni.

"Nem érdekel, ki mit mond. Hatéves koráig fogom szoptatni a gyerekemet, ha úgy tetszik! Bezzeg ha Miley Cyrus kivillantja a bimbóját, az rendben van, de ha egy nő arra használja a melleit, amire a természet teremtette őket, azaz, hogy egy aprócska emberi lényt tápláljon, akkor bezzeg elszabadul a pokol!"

A sztárok többsége azonban egyetért Alyssával abban, hogy a szoptatás egy gyönyörű folyamat, és ezt nem félnek képeken is megörökíteni. Nézd meg a celebkismamák szoptatós fotóit!

2015 első felében szült sztáranyukák és a babáik

A Dr. Csont 38 éves sztárjának, Emily Deschanelnek megszületett a második kisfia. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük az év első felének sztárkismamáit, akik mostanra már a karjukban tarthatják babájukat. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük