Anyaszült meztelenül lubickolt a bájos Alyssa Milano

A csinos sztár formás melleit és intim tájékát is a nagyvilág elé tárta fürdőzés közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyssa Milanóról köztudott, hogy nagyon gyakran összejön filmbeli férfi partnereivel. Fotóit elnézve ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen gömbölyű melleivel és bikavadítóan szexi tekintetével könnyedén elvarázsolja színésztársait. 

Önfeledt fürdőzés közben

Nem is áll annyira távol a fiatal színész- és énekesnőtől a meztelenkedés, hiszen fiatalabb korában is készültek már róla erotikus képek, amelyek magán jellegük ellenére mégis a nyilvánosságra kerültek. 

Milano be is perelte a fotóst és a bíróság végül 230 000 dollár kártérítést ítélt neki. A heves vérmérsékletű Alyssa sosem habozott, ha ugyanis megtetszett neki egy pasi, azonnal csábító hadműveletbe kezdett. Így kerülhetett sor arra, hogy egy gyűrűs vőlegény is az ágyában kötött ki.

Csapodár természete ellenére partnereire rettentő féltékeny. Előfordult, hogy követte aktuális szerelmét, hogy megbizonyosodjon annak hűségéről. Akárhogy is, tudja magáról, hogy adottságai rendkívüliek és ahhoz is ért, hogy mindezt hogyan tudja kamatoztatni az életben és a filmvásznon.

Zene és filmek

Már egészen kicsi korában tudta, hogy színésznő szeretne lenni és miután hét évesen látta az Annie című Broadway darabot, onnantól fogva arra törekedett, hogy álma megvalósuljon.

Első válogatására egy évvel később ment el, ahol 1500 gyerek közül őt választotta a rendező. Ez volt a July című musical, melynek főszerepét egy éven keresztül játszotta.

A színpad után következett a képernyő, méghozzá a Who's The Boss? című sorozat, melyben Tony Danza lányaként 8 évig volt műsoron, így ismerhette meg a nagyközönség. Legemlékezetesebb alakításait a Melrose Place Jenniferjeként, valamint a Bűbájos boszorkák hebehurgya Phoebe-jeként nyújtotta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kevesen tudják róla, hogy énekesként is tehetséges. Öt albuma jelent meg ezidáig és mind az öt platinalemez lett.

Ezt is szeretjük