Egyre rémisztőbb csontváz Allegra Versace
Bár korábban az a hír járta, sikerrel legyőzte az anorexiát, a divatmogul lánya láthatólag még mindig küzd a kórral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Versace-birodalom fennállása óta botrányoktól hangos – korábban az azóta elhunyt Gianni körül zajlottak az események, napjainkban pedig a nővér, Donatella, illetve annak leánykája a pletykák fő forrása.

Tavaly még úgy tűnt, a gyógyulás útjára lépett

Az 1986-os születésű Allegra sokáig burokban nevelkedett – bár édesanyja és apja szakítottak, Gianni Versace teljesen odavolt a kislányért, és szinte a sajátjának érezte.

- Állandóan Allegrával volt, mikor betöltötte a kilencet, együtt jártak múzeumokba. Az összes amerikai, francia és angol múzeumot ismerték Gianninak köszönhetően, aki imádta a művészeteket – emlékezett később Donatella.

Ezért aztán nem érte meglepetésként a Versace-testvéreket – a már említett nővéren kívül van még egy fiú, bizonyos Santo -, hogy az 1997-ben meggyilkolt divattervező végrendeletében a leánykára hagyta vagyonának ötven százalékát, ami 18 éves korában lett az övé.

Bár Donatella igyekezett megvédeni milliárdokat öröklő csemetéjét a médiától, hatalmas felhajtás övezte Allegra nagykorúságát, melyből kénytelen volt kivenni a részét.

Soványabb, mint a modelljeik

Már az akkor készült fotókon is látható volt, hogy az ifjú hölgy egészségtelenül vézna, ám az anorexia szót sokáig tilos volt kiejteni vele kapcsolatban. A média nyomására végül 2007 márciusában elismerték, hogy mégiscsak étkezési zavarok állnak a soványság hátterében.

- Allegra lányunk anorexiával küszködik már évek óta. A legjobb orvosok segítenek neki abban, hogy kilábaljon ebből a komoly betegségből, ezért kérjük, hogy senki ne zaklassa őt ezekben a nehéz időkben – állt a divatház nyilatkozatában.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám akármilyen remek orvosokat is alkalmaznak, ha a beteg nem akar gyógyulni, nem sok esély van a kilábalásra. Az Allegráról néhány napja, a Londoni divathéten készült képek pedig egyértelműen azt mutatják, nem történt még meg az áttörés, melyre oly nagyon vár a család.

Ezt is szeretjük