Bikiniben is vállalja gömbölyödő pocakját a terhes énekesnő
Alicia Keys-t hat hónapos terhesen kapták le egy luxusjacht fedélzetén, és láthatóan nem zavartatta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhes kismamáknak általában azt tanácsolják az orvosok, hogy lehetőség szerint pihenjenek többet, mint általában, és, ha idejük engedi, menjenek úszni, mert az nem csupán a babának, de a mamának is jót tesz.

Nos, Alicia Keys aztán nem mondhatja, hogy elereszti a füle mellett az orvosok tanácsát.

Bár a lubickolást - amolyan sztár módra - nem a helyi uszoda medencéjében, sokkal inkább a tengeren ejtette meg, hogy aztán egy luxusjachton még tovább folytathassa a gondtalan ejtőzést.

Baba a láthatáron

A bájos énekesnő nemrégiben ment hozzá kedveséhez, Swizz Beatz - valódi nevén Kaseem Dean - producerhez, akitől tavasszal esett teherbe.

Bár már 2008-ban összejöttek, a férfi válását csak idén nyáron mondták ki, ezért nem tudtak előbb egybekelni. Közös gyermekük pedig előreláthatóan novemberben fog világra jönni.

Így hát már nincs sok idejük, hogy kettesben tölthessék az időt, nem véletlenül ragadnak meg minden pillanatot a kikapcsolódásra.

Bikiniben is megmutatta

És ebben Aliciát még az sem akadályozza, hogy a terhesség első hat hónapja alatt máris jó néhány kilót magára szedett.

Ő bizony bikiniben sütteti magát a Nappal, és élvezi, hogy a pocakját most már, ha akarná, sem tudná takargatni. No, nem mintha akarná - amióta bejelentette, hogy babát vár, büszkén mutatja meg ország-világnak egyre gömbölyödő hasát.

- Szeretem a gyerekeket, szeretem a családot, az egészet, ami ezt körülveszi. Mivel nagyon szoros volt a kapcsolatom édesanyámmal, nagyon jól tudom, mi az a mély szeretet, amit szerintem csodálatos megélni. Azt hiszem, az anyaság a természet legcsodálatosabb ajándéka - lelkendezett a 29 éves énekesnő a Daily Telegraph-nak terhessége kapcsán.

Ezt is szeretjük