Iszonyú kínosat villantott a bájos Alicia Keys

Bár tökéletesnek tűnik, azért a bombázóról is lehet olyan képet készíteni, amit legszívesebben letagadna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az R&B dívák kétségkívül egyik legbájosabbika Alicia Keys - ám még egy aranytorkú és bombázó külsejű dívával is előfordulhat, hogy valamiért  feltűnően elszaporodtak a durva pattanások az arcán.

A hibátlan díva bosszantó pattanásokkal

Úgy tűnik, ez őt is zavarja, hiszen óriási napszemüveggel és arcába húzott sapkával próbálta takargatni a kellemetlen szépséghibákat.

A kissé ápolatlan megjelenést tükröző bőr szokatlan a szépséges énekesnőtől, aki korábban mindig tökéletes sminkben és frizurával pózolt a kamerák előtt.

Vajon a túl sok stressz következménye, hogy bosszantó bőrhibák lepték el, vagy az étrendjén változtatott? Esetleg valamilyen kozmetikai termék nem várt mellékhatásait láthatjuk a bájos sztár pofiján?

A pattanásokat leszámítva a 28 éves díva mindig a maximalizmusra törekszik ami a megjelenését illeti. De hiába a gondos arctisztítás és a drága kenceficék, a sztárokkal is előfordulhatnak - például egy kis csokinassolás után - efféle bakik, amit a lesifotósok természetesen ki is használnak.

Keményen küzdött a sikerért

A sztár egy pattanástalanítót népszerűsítő reklámban is feltűnt néhány éve, ahol megtörve mesélte el, hogy a tükörképe valóságos rémálom volt ebben az időszakban, és lelkileg nagyon megviselte saját látványa.

Mindenesetre, pöttyökkel vagy anélkül, a több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedő Alicia Keys az R&B műfaj egyik legkiemelkedőbb alakja, és méltán tudhatja magát jó néhány kitüntető díj - köztük 11 Grammy - büszke tulajdonosának. Nem véletlenül kérték fel legutóbb a Quantum csendje című James Bond film főcímzenéjének, az Another Way to Die elénekléséhez, melyet Jack White-tal adtak elő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sikereit azonban nemcsak Isten adta tehetségének, hanem kitartó munkájának is köszönheti, hiszen gyermekként Harlem „pokol konyhájának” becézett negyedében cseperedett - ahonnan nem mindig kerül ki győztesként az ember.

Ezt is szeretjük