Pucér fenekét villantotta a hullarészeg Alicia Douvall

Botrányos fotók

Rendőröknek kellett elszállítaniuk a részegen verekedő és meztelen hátsóját mutogató glamour modellt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha botránykeltésről van szó, ra mindig lehet számítani. Az agyonplasztikázott glamour modell egész élete másról sem szól, csak a hírnév esztelen hajszolásáról – minden elképzelhető eszközzel.

Hőbörgés és villantás: így mulat egy úrinő

Különösebb tehetség híján nem meglepő, hogy az 1980-as születésű szőke szilikonmaca - eredeti nevén Sarah Howes - kinézetével és balhéival próbálja felhívni magára a figyelmet. Bár az A-kategóriás sztárok közé még mindig nem sikerült beverekednie magát, azért a maga módján ő is híres.

Bizarr hírnevére azzal tett szert, hogy kóros plasztikafüggősége következtében előkelő helyet vívott ki magának a legtorzabbá műtött celebek listáján.

A több tucat műtétet maga mögött tudó Aliciára már a saját édesanyja sem ismerne rá. Arcát mintha egy horrorfilm maszkmestere álmodta volna meg egy különösen beteg pillanatában, teste pedig részlegesen lebénult a rengeteg szabdalás miatt.

Az est programja: vedelés, bunyó, villantás

Ám mindez nem akadályozza meg a balhés szöszit abban, hogy időről időre újabb botrányokkal hívja fel magára a figyelmet. Ezek a fotók a harcsaszájú szőkeség egy különösen zajosra sikerült éjszakáját örökítik meg. Féktelen ivászat, verekedés, villantás, jelenés az őrszobán – Alicia ismét megmutatta, hogy partiznak a nagyok.

A glamour modell az egyik divatos nyugat-londoni szórakozóhelyen rúgott ki a hámból. Az alkohol hatására hamar előtört belőle a vadállat, amikor a The Funky Buddha egyik férfi vendége csúnyának nevezte őt, és nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel utalt arra, hogy testi bájaival keresi a kenyerét.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Alicia fúriaként rontott a rágalmazóra, ütötte-verte, miközben jó nagy csomókat tépett ki a hajából.Az őrjöngő hírességet végül a rendőrök bevitték az őrszobára, de még távoztában is sikerült egy emlékezetes produkcióval megörvendeztetni a botrányra odasereglett szájtátókat.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kocsiba beszállva ugyanis Alicia falatnyi aranyruhája felcsúszott, és mindenki premier plánban láthatta, hogy a zűrös szilikonmaca jó szokásához híven nem vesződött a bugyihúzással.

Ezt is szeretjük