Fotó! Csupasz fenekét villantotta Ali Larter

33 évesen is elbűvölő

Az amerikai színésznő nem húzott fel bugyit, és akaratlanul is sikerült közszemlére tennie fedetlen popsiját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ali Larter feltehetően nem sejtette, amikor piros ruhája alá nem húzott bugyit, hogy az egyik szemfüles lesifotós lencsevégre kapja majd csupasz fenekét.


A 33 éves amerikai színésznő ugyanis teljesen gyanútlanul hajolt le az utcán, hogy elővegyen valamit táskájából. Azzal viszont nem számolt, hogy mindeközben akaratlanul is közszemlére teszi fedetlen popsiját.

A feltörekvő és reflektorfényfüggő celebek előszeretettel mutogatják intim bájaikat, de a legtöbb ilyen provokatív magánprodukcióból csak úgy árad az izzadságszag. Ám Lindsay Lohannel vagy Lily Allennel ellentétben Larter mindenféle erőlködés nélkül mutatta meg a világnak formás hátsóját.

30 felett is bombázó

Emiatt pedig egyetlen pillanatig sem kell szégyenkeznie, a népszerű sorozatsztár ugyanis elképesztően jól nézett ki, joggal lehet büszke hibátlan alakjára és csinos idomaira.

Nem véletlenül kezdte pályafutását modellként: 14 éves korában a világhírű Ford modellügynökség szerződtette, munkája révén pedig beutazta a világot. 17 évesen egy időre Japánban telepedett le, majd miután visszatért az Egyesült Államokba, egy barátja tanácsára kezdett el színészetet tanulni.

Larterre a 2006-ban útjára indított Hősök című sorozatban figyeltek fel világszerte, ám ezt megelőzően már számos moziban és sorozatban szerepelt. Karrierje 1997-ben különféle epizódszerepekkel kezdődött.

Az ezredfordulót követően pedig olyan filmekben tűnt fel, mint a Végső állomás első és második része, a Jay és Néma Bob visszavág vagy A kaptár 3. – Teljes pusztulás.

Magánéletéről nem sokat lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy pasija Hayes MacArthur színész, akivel már évek óta párkapcsolatban él, és a közelmúltban el is jegyezték egymást.

Ezt is szeretjük