Halálra gázolták az American Idol fiatal sztárját, Alexis Cohent

Az énekesnő holttestét nem messze kocsijától találták meg, a rendőrség szerint elgázolták.

Július 25-én New Jersey közelében elhunyt Alexis Cohen amerikai celeb, aki az American Idol nevezetű tehetségkutató műsorban tűnt fel.

Alexis Cohen (1984-2009)

A 25 éves Cohen pályafutása még kibontakozóban volt, halálának bizonyos körülményei pedig egyelőre tisztázatlanok. Annyi biztos, hogy cserbenhagyásos gázolás áldozata lett.

A hölgy holttestét szombat hajnalban találta meg két átutazó Seaside Heightsban, több mint 300 méterre gépkocsijától, ami egy közeli teleken parkolt.

Azonnal értesítették a rendőrséget, halálát pedig két órával később állapították meg hivatalosan a Toms Riverben található Community Medical Centerben.

Elkapták gyilkosát

A boncolás kimutatta, hogy Cohen halálát mellkasi, hasi és feji sérülések okozták, amelyek arra engedtek következtetni, hogy elgázolták.

Mindezt a szakértői vélemény is alátámasztotta. A rendőrség vasárnap este letartóztatta Daniel Barksot, aki a közeljövőben bíróság előtt felel majd tettéért.

Cohen 2007-ben lett sztár a tengerentúlon az American Idol című műsor révén, amelynek hetedik évadában tűnt fel először.

A nézők imádták, jellegzetes sminkje miatt pedig a Glitter Girl – vagyis Csillogó Lány - becenevet kapta rajongóitól.

Sikerült egy hatalmas botrányt is csapnia, amivel a címlapokra került. Miután előadta a Jefferson Airplane Somebody To Love című dalát, a zsűri nem hagyta továbbjutni. Cohen eleinte jól tűrte az elutasítást, ám amint kilépett a teremből, váratlanul kiakadt, és mindenféle ocsmány szó kíséretében lehordta az őt kritizáló zsűritagokat.

Botrányos viselkedése ellenére jelentkezett a nyolcadik évadba is, ám akkor sem engedték tovább a következő fordulóba.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük