Nővé operáltatta magát az Arquette família tagja

Megdöbbentő fotók

A színésznő eredetileg Robert néven látta meg a napvilágot, mégis úgy döntött, hogy ő is nemet cserél.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexis Arquette a híres Arquette testvérek egyik tagja, habár kevésbé ismert, mint Patricia, David, Rosanna és RichmondRobert néven látta meg a napvilágot 1969. július 28-án, és meglehetősen fiatalon kezdte pályafutását - 12 évesen kapta első szerepét a The Tubes nevű együttes She’s a Beauty című videóklipjében.


Első komolyabb alakítását az 1989-es Az utolsó kijárat Brooklyn felé című drámában láthattuk, amiben ő testesítette meg a Georgette nevű transzvesztitát.

A különös szerepet nem véletlenül oszthatták rá, 16 évvel később ugyanis Robert keresztülment azon az átalakuláson, melynek eredményeképp Alexisként született újjá. Az átváltozást az Alexis Arquette: She’s My Brother című dokumentumfilm örökítette meg, amelyet a 2007-es Tribeca Filmfesztiválon be is mutattak a nézőknek.

Egyre többen cserélnek nemet

Az orvostudomány fejlődésével egyre több híresség veti alá magát nemátalakító műtéteknek.

Az elmúlt években például a Mátrix-trilógiát társrendezőként Larry Wachowski, Kim Petras német énekes és Chaz Bono döntött úgy, hogy nemet cserélnek. Alexis is ezen hírességek közé tartozik - immáron két éve nőként éli életét az álomgyárban.

Azt azonban, hogy pontosan milyen beavatkozásokat hajtottak rajta végre, egyelőre nem lehet tudni.

Alexis 2007 februárjában a Killer Drag Queens on Dope című DVD-jét reklámozta, a felvétel során pedig az egyik műsorvezető, Danny Bonaduce megkérdezte tőle, hogy van-e pénisze. Ez annyira felzaklatta Arquette-et, hogy válasz nélkül kiviharzott a stúdióból.

Az extrém külsejű színésznő elsősorban különféle független filmekben vállal szívesen szerepet, de feltűnt olyan mainstream alkotásokban is, mint a Ponyvaregény, az Édeshármas vagy a Chucky menyasszonya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyik legemlékezetesebb alakítását a Nászok ásza című komédiában láthattuk - Boy George fanatikusan rajongóját játszotta el, és elénekelte a Do You Really Want to Hurt Me című slágerét.

Ezt is szeretjük