Harry herceg vetélytársra akadt! Most került ki a mindent bizonyító poszt
Íme!
Alexander Skarsgard lett Harry herceg "vetélytársa".

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sajtó hangzatos szalagcímeken hozta, hogy a britek kedvenc rőt hajú férfija, Harry herceg részt vesz egy déli-sarki expedíción, arról nem nagyon lehetett olvasni, hogy a magyarok egyik legkedveltebb sorozatának, a True Bloodnak a főszereplője, Alexander Skarsgard is a résztvevők között van.

A 37 éves színész most posztolt magáról képeket, valamint egy összefoglalót is írt a mai napon az élményeiről.

Harry vagy Alexander?

Mint írja, rettenetes reggelre ébredtek, nem láttak semmit, ám délután háromra kitisztult az idő.

- Az egész csapat megállt, és legalább öt percig csak bámultunk, ebben a hónapban ugyanis először voltak tiszták a látási viszonyok. Szürreális élmény volt - írja.

Nem sokáig örülhettek viszont, az idő ugyanis ismét elromlott, így tábort is kellett verniük. Mint írta, szellemileg és fizikailag is elfáradtak, mégis mindenki izgatott, hogy végre elérhetik a Déli-sarkot, most ugyanis még kilenc és fél kilométerre vannak a céltól.

Nem rejtette véka alá, hogy vegyes érzelmei vannak, hiszen a verseny már a végéhez közeledik, és akármennyire is fáradt, katartikus élmény volt számára a sérült katonákkal vállvetve küzdeni a nemes ügy érdekében.

Percekkel a posztja után Harry herceg is írt, hogy ők már elérték a Déli-sarkot, így számukra befejeződött a küldetés.

Természetesen ez nem egy vérre menő küzdelem volt, hiszen a cél minden csapatnál az volt, hogy felhívják a figyelmet a sérült katonák helyzetére szerte a világon, a szervezetnek pedig jót is tett a sajtófigyelem, éppen ezért kérték fel a szereplésre Harry herceget és Alexander Skarsgardot is.

A Walking with the Wounded honlapján és Facebook-oldalán a szimpatizánsok letették a voksukat egy-egy csapat mellett, a True Blood sztárja pedig messze verte Harry herceget a lájkok szempontjából.

Ezt is szeretjük