Félresikerült plasztika miatt kórházba került Alejandra Guzman
A mexikói énekesnő nem először feküdt kés alá, hogy fiatalítson magán, de ezúttal rosszul döntött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Alejandra Guzman nevét nálunk nem sokan ismerik, a Latin Grammy-díjas mexikói énekesnő hatalmas népszerűségnek örvend Latin-Amerika országaiban, rajongói pedig nemes egyszerűséggel csak a rock királynőjének nevezik.


A 41 éves sztár igyekszik is mindent elkövetni, hogy minél jobb formáját hozhassa koncertjein, ezért nem hagyatkozik teljes mértékben a ritmusos dalokra és a tüzes koreográfiára, hanem időről időre plasztikáztat valamit a testén.

Nem először feküdt kés alá

Miután arcán és mellén is igazítottak már a szakemberek, úgy döntött, fenekének feszességét is legjobb lenne sebészi úton visszaállítani.

E célból körülbelül egy hónappal ezelőtt feküdt be egy szépészeti klinikára, ahol azonban valami vészesen félresikerült: a fenekébe injekciózott, kétes eredetű és tisztaságú töltőanyagtól ugyanis súlyos fertőzést kapott.

Így hamarosan nagy fájdalmak között egy kórházi ágyon találta magát, ahonnan végül csak a napokban engedték haza.

Mint kiderült, a veszélyes beavatkozást az azóta elbocsátott Valentina de Albornoz végezte el rajta, aki nem rendelkezik szakirányú orvosi végzettséggel, pusztán érettségije van.

Bár Guzmant megelőzően már két másik páciens is panaszt emelt a nő ellen, a klinika mindkét esetben elsimította az ügyet.

Az énekesnő viszont úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, így még lábadozása alatt pert indított az intézmény és az ott dolgozók ellen hanyagság miatt, hiszen orvosai szerint akár le is bénulhatott volna a kontármunkától. Mindemellett azóta interjúiban igyekszik felhívni a nők figyelmét arra, hogy mielőtt bárki szépíttet magán, alaposan tudakozódjon a kiválasztott klinikáról és az ott dolgozók szakértelméről.Az 1968-as Alejandra Guzman több mint húsz éve van a pályán. Ez idő alatt 13 stúdióalbumot dobott piacra, a Latin Grammy-díjat 2002-ben kapta Soy című albumáért. Ami a magánéletét illeti, Pablo Moctezumától 1992-ben született meg lánya, Frida. Bár későbbi kapcsolatában is szeretett volna még gyereket, 2003-ban elvetélt, amiért a sajtó túlzott érdeklődését okolta. Azóta lemondott az újabb utódról, és inkább a karrierjére koncentrál.
Ezt is szeretjük