Fotó! Bombasztikusan fest a frissen szült Jessica Alba
Bizonyára sokan irigykedve nézik a hollywoodi sztár hamar visszanyert karcsúságát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hát igazság ez? Nemcsak gyönyörű, tehetséges és feltehetően gazdag, hanem még az alakját is bámulatosan sikerült visszanyernie az alig egy hónapja megszült Jessica Albának!

Nagy hassal és szülés után három héttel

Valószínűleg így morgolódnak most sokan szerte a világban, akik meglátják a legújabb fotókat, melyek a sztármamáról készültek.

A hollywoodi színésznőt éppen a napokban kapták lencsevégre, ahogy bevásárolni indult Beverly Hills-ben.

Kismama, kis pocakkal

Bár nyilvánvalóan nem öltözte túl magát, azonban a kényelmes, lila nadrág és a fehér felső látványa egyértelművé teszik, hogy szinte minden felesleges kilótól sikerült megszabadulnia, ami másoknak legalább egy évébe szokott kerülni.

Egyetlen kellemetlenség azonban még mindig emlékeztet a korábban hatalmas bébipocakra, ez pedig a fájó derék, melyet szemmel láthatóan a 27 éves sztár nem győz nyomogatni.

A kis Honor és apukája, Cash Warren producer minden bizonnyal ezúttal otthon múlatták az időt, míg a friss anyuka beszerezte a szükséges dolgokat.

Annak idején a páros a Fantasztikus négyes című mozi forgatási munkálatai alatt ismerkedett össze, majd két hónapja hivatalosan is megpecsételték szerelmüket.

A várva várt kis utód aztán június 7-én, szombaton bújt ki rejtekéből a sztárok között rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben.

Ezt is szeretjük