Intim fotót posztolt magáról az ismert énekesnő - Így még nem láthattad!
Alanis Morissette kedvet akar csinálni az anyatejes tápláláshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szoptatás a tengerentúlon még nagyobb tabu, mint itthon, ezért aztán azok a sztárok, akik pontosan tudják, mennyire fontos ez a kisbabának, igyekeznek reklámot csinálni ennek az amúgy természetes etetési formának.

Legutóbb Alanis Morissette énekesnő volt az, aki egy saját szoptatós fotóval promotálja a mellről táplálást: vasárnap egy 2012-es képet posztolt önmagáról és a kisfiáról, Everről az Instagramon, szopizás közben.

A 40 éves kanadai sztár nem véletlenül éppen most osztotta meg az intim képet: így is igyekszik a felhívni a figyelmet a szoptatás világhetére, mely augusztus 1-7-ig tart.

Annak idején egyébként nagy port kavart, amikor egy gyermeknevelésről és -táplálásról szóló műsorban megkérdezték tőle, hogy vajon akkor is szoptatná-e a fiát, ha az már öt-hat éves lenne.

- Akkor fogom abbahagyni a szoptatást, ha Ever is azt akarja. Vannak gyerekek, akik már kétévesen nem kérik a cicit, de akadnak, akik tovább igénylik az anyatejet, ez a gyerektől függ, szóval én megvárom, hogy az én fiam hogyan dönt - felelte.

Sztárok szülés előtt és után

Vajon a sztárok teste mennyire változik meg szülés után? Nézd meg a galériát!

Ezt is szeretjük